![]() |
Download Photo από web 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Θα χρειαστώ για άλλη μια φορά την βοήθειά σας. Έχω ένα πίνακα σε access και σε ένα πεδίο έχω ένα link με φωτογραφίες π.χ. http://asfalies24.gr/images/test_image.jpg Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί κάποιο vbscript ώστε να κάνω download την συγκεκριμένη φωτογραφία σε συγκεκριμένο folder στον δίσκο μου; Σας έχω επισυνάψει και ένα παράδειγμα της βάσης. Ευχαριστώ, Δημήτρης |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα! Δημήτρη, το συνημμένο παράδειγμα νομίζω ότι θα σε βοηθήσει. Δοκίμασε και με περισσότερες καταχωρήσεις διευθύνσεων Web στον πίνακα. Καλή συνέχεια! Τάσος |
Καλησπέρα Τάσο, Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα χρειαστώ μια μικρή διόρθωση στο εξής: Κώδικας: DirPath = CurrentProject.Path & "\gallery\"Να είσαι καλά! Φιλικά, Δημήτρης |
Καλησπέρα Δημήτρη! Δοκίμασε: Κώδικας: Sub DownloadIcons(lbl As Access.Label)Τάσος |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα! Δοκίμασα τον κώδικα όμως δεν δουλεύει. Προσπάθησα να βάλω τα πεδία μέσα στη φόρμα και πάλι δεν δούλεψε. Σου επισυνάπτω την βάση με πιο πολλά δεδομένα. Θα με βοηθούσες πολύ αν έχεις την καλοσύνη να την ξαναδείς. Ευχαριστώ, Δημήτρης |
Καλημέρα Δημήτρη! Δοκίμασε το παρακάτω (Όλος ο κώδικας της λειτουργικής μονάδας ; Για Εκδόσεις ms - Office 32bit): Κώδικας: Option Compare DatabaseΦιλικά Τάσος |
Καλησπέρα Τάσο, Ευχαριστώ άλλη μια φορά για την βοήθειά σου, ήταν πολύ χρήσιμη. Φιλικά, Δημήτρης |
| Η ώρα είναι 10:24. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.