![]() |
Συνάρτηση =NumToWords(NumberField, 0, False) Xρόνια πολλά στο forum έχω ένα πρόβλημα στη συνάρτηση NumToWords σε ένα πλαίσιο κειμένου έκθεσης έχω =NumToWords(Άθροισμα([ΠΟΣΟΤΗΤΑ]))μου εμφανίζει το ποσο με νομισματική μονάδα εγώ θέλω να κρύψω τη νομισματική μονάδα ενώ πως συντάσσω την =NumToWords(NumberField, 0, False) |
Kαλησπέρα Κώστα νομίζω πως η συνάρτηση είναι =NumToWords(Άθροισμα([ΠΟΣΟΤΗΤΑ]),0,False) |
η συνάρτηση =NumToWords(Άθροισμα([ΠΟΣΟΤΗΤΑ]),0,False) μου δίνει μήνυμα λάθους ότι έχω κόμμα η τέλεια |
Καλημέρα! Η σύνταξη που χρησιμοποιείτε είναι η απαιτούμενη από τη συνάρτηση. Το κόμμα αναγνωρίζεται πάντα ως διαχωριστικό σε περιβάλλον VBA ή στον κώδικα SQL ενός ερωτήματος. Αν η συνάρτηση βρίσκεται σε υπολογισμένο πεδίο ή στον επεξεργαστή ερωτημάτων της Access, διαχωριστικός χαρακτήρας θα θεωρηθεί μόνο ο χαρακτήρας που υπάρχει στις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις μορφοποίησης ημερομηνίας αριθμών κλπ. του συστήματος ( Σε Win7: Πίνακας Ελέγχου > Αλλαγή της μορφής ημερομηνίας, ώρας ή αριθμών > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Διαχωριστικό λίστας ). Σε υπολογιστές με μορφή "Ελληνικά" η προεπιλεγμένος χαρακτήρας είναι το ελληνικό ερωτηματικό (;). Αφού λοιπόν έχετε ελληνικούς υπολογιστές, χρησιμοποιήστε το ελληνικό ερωτηματικό (;) αντί για κόμμα. Παράδειγμα: =NumToWords(NumberField;0;False) Καλή συνέχεια! Τάσος |
Ευχαριστώ πολύ |
Η ώρα είναι 22:55. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.