![]() |
Αλλαγή προβολής σε παράθυρο των Windows 1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους! Το ερωτημά μου νομίζω αφορά api Στο συνημμένο παράδειγμα όταν από τη φόρμα Test πατάω προσθήκη θέλω το παράθυρο των Windows για αναζήτηση αρχείου να ανοίγει μεγιστοποιημένο και προβολή λεπτομέρειες. Αν κάποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Δημήτρης |
καλημέρα αυτό γίνεται μάλλον μόνο με VBA |
Καλησπέρα! Δημήτρη, δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα στη φόρμα σου (test). Ο κώδικας αυτός λειτουργεί αυτόνομα (δεν εξαρτάται από τις συναρτήσεις των άλλων λειτουργικών μονάδων της εφαρμογής): Πρόσθεσε πρώτα την αναφορά Microsoft Scripting Runtime (Tools > References) Κώδικας: Option Compare DatabaseΤάσος |
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Τάσο είδα την απαντησή σου και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Δουλεύει, το παράθυρο ανοίγει σε προβολή λεπτομέρειες, δεν γίνεται maximize αλλά δεν πειράζει. Όμως δεν πάει στον φάκελο από όπου πρόσθεσα το τελευταίο αρχείο. Ανοίγει πάντα στο φάκελο που έχω τη βάση πράγμα που δεν εξυπηρετεί. Προσπαθώ να βάλω σε τάξη εκατοντάδες αρχεία ( ερωτήματα - αποφάσεις-κλπ) σκορπισμένα σε διάφορους φακέλους και ήθελα να κάνω ευκολότερη την αναζήτηση. Μια ερώτηση μόνο στο strFilter ποιά είναι η σύνταξη για το OR ώστε να προβάλλει δύο τύπους αρχείων ταυτόχρονα πχ (*.doc) και (*.xls) Και πάλι ευχαριστώ Φιλικά Δημήτρης. |
Καλησπέρα Δημήτρη! Πρέπει να δουλέψει η μεγέθυνση τουλάχιστον σε Windows 7. Δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω σε XP. Ωστόσο δοκίμασε να αυξήσεις το χρόνο στο χρονόμετρο της φόρμας από 1000 σε κάτι μεγαλύτερο (Me.TimerInterval = 1500). Δεν πρόκειται για ένα απλό παράθυρο αλλά για παράθυρο διαλόγου που όταν είναι ανοιχτό διακόπτεται η εκτέλεση του κώδικα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί ο κώδικας εκείνος που θα βρει και θα μεγιστοποιήσει το παράθυρο αυτό. Όσο για τη διαδρομή φακέλου δοκίμασε: Κώδικας: Private Function GetFilePath() As StringΤάσος |
Καλησπέρα Τάσο! Όλα δουλεύουν άψογα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μεγιστοποιεί το παράθυρο αλλά το κρατάει στο μέγεθος που το χρησιμοποίησα την τελευταία φορά οπότε είναι και καλύτερα. Ακόμη και όταν κλείνω και ξανανοίγω τη βάση κρατάει το τελευταίο μέγεθος. Και η διαδρομή φακέλου εντάξει. Έχω Windows XP θα το δοκιμάσω και σε 7 που έχει ο γιος μου. Και πάλι ευχαριστώ Φιλικά Δημήτρης. |
| Η ώρα είναι 12:48. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.