![]() |
Εισαγωγή σε Πίνακα από Πεδία κειμένου(φόρμα) Καλησπέρα σας. Είδα τα παραδείγματα , πως εισάγουμε τιμές πεδίων σε πίνακα. Αντέγραψα τον κώδικα στην βάση μου, τον προσάρμοσα αλλά εις μάτην. Έχω access 2003 και μου εξάγει Run time error 2465 Η Microsoft access δεν μπορεί να βρει το πεδίο ‘|’ που αναφέρεται μέσα στην έκφραση σας. Όταν είχα μόνο τα μονά εισαγωγικά έβαζε τα λεκτικά ακριβώς. Π.χ γέμιζε τα πεδία με το string [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Onoma.Value, αντί για το όνομα Παύλος Με διπλά εισαγωγικά δεν το δέχεται. Τι κάνω λάθος;;; :wall::wall::wall: Ο κώδικας είναι ο παρακάτω : Private Sub btn_Kataxorhsh_Click() DoCmd.RunSQL "INSERT INTO tbl_DwraPontoi (KodikosPelathDora,OnomaDora,PalioYpoloipoPontoonD ora,HmeromhniaDora,Dora) VALUES (' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Kodikos.Value & "',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Onoma.Value & " ',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_TelikoYpoloipo.Value & " ',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Hmeromhnia.Value & " ',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].[Lst_PelatesFind].[Column](1) & " ')" End Sub Με εκτίμηση wanaka |
Καλημέρα μήπως το πρόβλημα είναι στο πεδίο "PalioYpoloipoPontoonD ora " αντι "PalioYpoloipoPontoonDora " της sql Θανάσης |
Παράθεση:
Θάνο σε ευχαριστώ. Με οδήγησες να ψάξω την πλήρη ορθογραφία . το κενό που μου υπέδειξες ήταν από την αντιγραφή. Τελικά βρήκα το πρόβλημα!!!!! Είχα γράψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΕΔΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!! :wall: Είχα Lst_PelatesFind αντί για το Lst_PerigrafhDoroy Το άλλαξα, το έγραψα πάλι και τρέχει τώρα μια χαρά : DoCmd.RunSQL "INSERT INTO tbl_DwraPontoi (KodikosPelathDora,OnomaDora,PalioYpoloipoPontoonD ora,HmeromhniaDora,Dora) VALUES('" & txt_Kodikos.Value & " ',' " & txt_Onoma.Value & " ',' " & txt_TelikoYpoloipo.Value & " ',' " & txt_Hmeromhnia.Value & " ',' " & Lst_PerigrafhDoroy.Column(1) & " ')" Υ.Γ Έβαλα όλα τα πεδία σε msgbox και από εκεί βρήκα το λάθος μου. |
Η ώρα είναι 17:06. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.