![]() |
Φίλτρο σε φόρμα Καλημέρα στην κοινότητα Ζητώ την βοήθειά σας στο εξής. Στην ΒΔ-Δείγμα και στην φόρμα frm1 θέλω να μπορώ να φιλτράρω τις εγγραφές της με την βοήθεια του Combobox. ΑΝ και μελέτησα παραδείγματα...δεν καταφέρνω να το κάνω. |
Καλημέρα Το [Πεδίο2] το έχεις comboBox σε τύπο Number (Δες πίνακα). Οπότε στο φίλτρο που πας να φτιάξεις ζητάς π.χ 1='Λακέρδα'. Αυτό είναι το λάθος σου! Φιλικά Νικόλας |
μπα, δεν τα καταφέρνω ...θα το ξαναδώ |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Δες μια επιλογή διόρθωσης... Θέλει λίγη προσοχή στα σύνθετα πλαίσια. Αλλού κοιτάζουν και αλλού ...βλέπουν! Το ComboBox που χρησιμοποιείς για δημιουργία φίλτρου εμφανίζει 'Λακέρδα', αλλά στο afterUpdate παίρνει τιμή αριθμητική ίση με τη μονάδα. Καλή συνέχεια Με εκτίμηση Νίκος |
Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα :) |
Νίκο, σ' ευχαριστώ. |
Διόρθωσε τον κώδικα. Θα σε "κλωστήσει" το me.Filter="" Κώδικας: Private Sub cboFilter_AfterUpdate() |
Θα το έχω υπόψη μου, σ' ευχαριστώ. |
Επανέρχομαι γιατί καταλαβαίνω οτι δεν το "έχω" Στην ΒΔ και στο Combobox που λειτουργεί ως Φίλτρο, μπορούμε να βάλουμε και την επιλογή <ΟΛΑ> έτσι ώστε όταν επιλέγεται να εμφανίζονται όλες οι εγγραφές; |
Σαν να δουλεύει... Στον πίνακα tbl1 το Πεδίο2 είναι κείμενο και στην καρτέλα Εμφάνιση, η ιδιότητά του Δεσμευμένη στήλη:2 (η στήλη του πλαισίου που περιέχει την τιμή του στοιχείου ελέγχου) Αν ο λύση δεν είναι σωστή παρακαλώ διορθώστε με . |
| Η ώρα είναι 15:45. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.