![]() |
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σέ όλους τους φίλους Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το πάτημα κουμπιού εντολής της φόρμας T_Booking θέλω να μεταφέρω με μακροεντολή <Ενημέρωση> τα δεδομένα απο το πεδίο GuestName της φόρμας T_Booking στο πεδίο GuestName της φόρμας F_DataEntrySub_A η οποία και είναι υποφόρμα της F_DataEntryMain Στην μακροεντολή έχω βάλει άνοιγμα της φόρμας F_DataEntryMain και ορισμό τιμής: Στοιχειο [Forms]![F_DataEntryMain]![F_DataEntrySub_A].[Form].[GuestName] Εκφραση [Forms]![T_Bookings]![GuestName] Γνωρίζει κάποιο μέλος τι πρέπει να κάνω ή την διόρθωση αν γίνεται.Ανεβάζω συνημμένο. Φιλικά?Αλέξανδρος |
Καλησπέρα 1. Φτιάχνεις μια public μεταβλητή στη module M_01 Κώδικας: Public varepiteto As StringΚώδικας: Private Sub Form_Current()Κώδικας: Private Sub GuestName_GotFocus()Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Διέγραψε τη μακροεντολή... |
Eυχαριστώ Νίκο Δουλεύει έτσι Εχω βάλει και την μακροεντολή με το άνοιγμα της φόρμας για να ανοίγει η μεταφερόμενη φόρμα αλλά πρέπει να κάνω κλικ πάνω στο πεδίο για να εμφανίσει το όνομα στο πεδίο της μεταφερόμενης φόρμας. Με εκτίμηση Αλέξανδρος |
| Η ώρα είναι 18:51. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.