Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   [ Φόρμες ] Προσθήκη επιλογών σε σύνθετο πλαίσιο (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/1276-prosthiki-epilogon-se-sintheto-plaisio.html)

gmax 22-07-11 18:03

Προσθήκη επιλογών σε σύνθετο πλαίσιο

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη σπουδαία δουλειά που κάνετε. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Πως μπορεί να συμπληρώνεται ο πίνακας που περιέχει τα δεδομένα ενός σύνθετου πλαισίου με κάθε νέα τιμή που εισάγουμε. Π.χ. ο πίνακας περιέχει τα μικρά ονόματα Γιάννης, Γιώργος και η νέα εισαγωγή είναι Νίκος. Σας ευχαριστώ.

Meteora 22-07-11 20:48

Καλησπέρα

Τα δεδομένα ανλεί το σύνθετο πλαίσιο από πίνακα, από ερώτημα ή 'προσθέτεις δεδομένα με το χέρι' ;
Την νέα τιμή που την εισάγεις ; Στο σύνθετο πλαίσιο ή στον πίνακα ή ...

Η απάντηση στα ερωτήματά μου θα δώσει τη δυνατότητα να έχεις την πρέπουσα λύση.

Με εκτίμηση

Νίκος Δ.

gmax 22-07-11 22:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Meteora (Μήνυμα 7366)
Καλησπέρα

Τα δεδομένα ανλεί το σύνθετο πλαίσιο από πίνακα, από ερώτημα ή 'προσθέτεις δεδομένα με το χέρι' ;
Την νέα τιμή που την εισάγεις ; Στο σύνθετο πλαίσιο ή στον πίνακα ή ...

Η απάντηση στα ερωτήματά μου θα δώσει τη δυνατότητα να έχεις την πρέπουσα λύση.

Με εκτίμηση

Νίκος Δ.

Τα δεδομένα τα παίρνει από πίνακα. Απλώς λέω αν γίνεται, κάθε φορά που εισάγω στη φόρμα (στο σύνθετο πλαίσιο) μια νέα τιμή που δεν υπάρχει στον πίνακα, αυτή να εγγράφεται και σ' αυτόν. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Meteora 23-07-11 08:07

1 Συνημμένο(α)
Καλημέρα

Προσάρμοσε τον κώδικα που υπάρχει στο επισυναπτόμενο αρχείο. Δεν έχω κάτι πιο σύντομο.

Καλή συνέχεια αγαπητέ μας Γιώργο.

Με εκτίμηση

Νίκος Δ.

Υστερολόγιο: Άλλαξα τον τίτλο του θέματος που αναπτύσσεται στο διάλογο, για να βοηθηθούν στο μέλλον όσοι φίλοι θα ψάχνουν κάτι σχετικό...

gmax 25-07-11 22:28

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Meteora (Μήνυμα 7371)
Καλημέρα

Προσάρμοσε τον κώδικα που υπάρχει στο επισυναπτόμενο αρχείο. Δεν έχω κάτι πιο σύντομο.

Καλή συνέχεια αγαπητέ μας Γιώργο.

Με εκτίμηση

Νίκος Δ.

Υστερολόγιο: Άλλαξα τον τίτλο του θέματος που αναπτύσσεται στο διάλογο, για να βοηθηθούν στο μέλλον όσοι φίλοι θα ψάχνουν κάτι σχετικό...

Ευχαριστώ για την απάντηση αλά δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Το στοιχεία του σύνθετου πλαισίου είναι: Όνομα = ΟΝΟΜΑ, Προέλευση στοιχείου ελέγχου = ΟΝΟΜΑ, Τύπος προέλευσης γραμμης = Πίνακας/Ερώτημα και Προέλευση γραμμής = ΜΙΚΡΑ. Η προσαρμογή που έκανα στον κώδικα είναι η εξής: Άλλαξα το thematologia σε ΟΝΟΜΑ, το tblkatigoria σε ΜΙΚΡΑ, το ([thema]) σε ([ΟΝΟΜΑΤΑ]). Τι έχω κάνει λάθος;

Meteora 26-07-11 07:28

1 Συνημμένο(α)
Καλημέρα

Δεν μπορώ να ξέρω που υπάρχει το σφάλμα. Επισυνάπτω την ρουτίνα σε παράδειγμα.

Καλή συνέχεια Γιώργη...

Νίκος Δ.

Υστερολόγιο: Στις απαντήσεις σου, ΜΗ ανεβάζεις σε παράθεση ό,τι ο προηγούμενος συνομιλητής έγραψε. Δεν είναι λειτουργικό...

gmax 27-07-11 07:52

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Λειτουργεί θαυμάσια. Το λάθος που έκανα ήταν ότι σις ιδιότητες του Συν. πλαισίου ήθελε περιορισμό στη λίστα. Επίσης αν αφαιρέσεις από τον κώδικα το: thematologia=null λειτουργεί καλύτερα σε περίπτωση που τελικά δεν θέλεις να καταχωρήσεις το νέο όνομα. Ευχαριστώ και πάλι. Συγχαρητήρια!

Η ώρα είναι 17:20.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2