![]() |
Κουμπί Εντολής σε φόρμα 1 Συνημμένο(α) Παιδιά Καλησπέρα. Χθές και σήμερα έψαξα σε βιβλία και στο Internet να βρω πως γίνεται να βάλω κουμπί εντολής σε φόρμα. Όπως θα δείτε στο συνημμένο έκανα μια πρώτη προσπάθεια αλλά δεν λειτουργεί τι φταίει και αν είναι δυνατόν να μου πείτε τις κινήσεις ή αν υπάρχει κάτι στο Internet με εικόνες γιατί είμαι οπτικός τύπος εγώ Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. ¨Εχω φτιάξει ένα ερώτημα (έτους) που βάζω ΑΠΟ....ΕΩΣ.... Υπάρχει κάποια εντολή (να φτιάξω κουμπί) που να μου τυπώνει αμέσως το επόμενο δίμηνο από την ημέρα που το ζητάω;;;; Αυτά τα λίγα χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
Χρήστο καλησπέρα.Στο πίνακα που έχεις διαπιστώνω ότι έχεις δύο πεδία με την ημερομηνία αγοράς.Στη συνέχεια θέλεις να βάλουμε ένα κουμπί εντολής.Πέσμα μας συγκεκριμένα ποιά έκθεση θέλεις να ανοίγει και πως. Φιλικά |
Παιδιά γειά σας και ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Τζίμη γειά σου και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Λοιπόν εγώ όλα τα ερωτήματα τα έχω κάνει βάσει του Hm_agoras_ που στην φόρμα το έχω μετονομάσει σε Ημ. Εντολής. Λοιπόν ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή : 1) Έχω την στήλη Hm_eidopiisis που παίρνει στοιχεία από το Hm_agoras_ και δίνει αποτέλεσμα μετά από ένα 6μηνο. 2) έχω φτιάξει δύο Εκθέσεις με κριτήριο Between [ΑΠΟ] And [ΕΩΣ] η μία μου δίνει τον μήνα και η άλλη το έτος. 3) Έχω φτιάξει ένα κουμπί που του έδωσα να ανοίγει την έκθεση έτους, αλλά δεν δουλεύει γιατί;;;;;;; και 4) και το κυριότερο θέλω αν γίνεται να καταργήσω τις εκθέσεις που έχω φτιάξει και με ένα κουμπί εντολής να μου δίνει αυτά που θα έδινε η έκθεση έτους μέσα στο επόμενο δίμηνο από την ημερομηνία που θα δώσω εγώ εντολή. Δηλαδή να παίρνει στοιχεία από την Hm_eidopiisis και να μου δίνει στο επόμενο δίμηνο από σήμερα (ημέρα που θα πατάω το κουμπί) ποιά στρώματα που έχουν κλείσει εξάμηνο. Έγραψα πολλά αλλά ελπίζω να σου/σας έδωσα να καταλάβεις/καταλάβετε. Σε/σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας τέτοια εποχή |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Φίλε Χρήστο ασχολήθηκα λίγο με το πρόβλημά σου και σου παρουσιάζω μια λύση που δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς. Αυτό που κάνει το κουμπί είναι να παρουσιάζει στην έκθεση "Pelates_" τις εγγραφές που η τιμή του πεδίου Hm_eidopiisis είναι μεταξύ της σημερινής και 2 μήνες μετά. Δες το συνημμένο και πες μας αν είναι αυτό που θέλεις. Φιλικά Δημήτρης... |
Παιδιά γειά σας. Δημήτρη σε ευχαριστώ είναι αυτό που ήθελα, απλά στην έκθεση που ανοίγει με το κουμπί δεν πάνε με την σειρά (Αυξουσα) σύμφωνα με την Hm_eidopiisis. Δοκίμασα ταξινόμηση Αύξουσα σε προβολή σχεδίασης στο Pelates_ αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Πως γίνεται;;;;; |
ΟΚ το έλυσα (το βρήκα) |
1 Συνημμένο(α) Παιδιά γειά σας. Δημήτρη σε ευχαριστώ είναι αυτό που ήθελα, απλά στην έκθεση που ανοίγει με το κουμπί δεν πάνε με την σειρά (Αυξουσα) σύμφωνα με την Hm_eidopiisis. Δοκίμασα ταξινόμηση Αύξουσα σε προβολή σχεδίασης στο Pelates_ αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Πως γίνεται;;;;; Αυτό ήταν το μήνυμά μου και μετά το έλυσα. Έλα όμως που πιστεύω ότι κάνω τις ίδιες κινήσεις και στα άλλα δύο κουμπιά που έφτιαξα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Στο κουμπί ΜΗΝΑ βάζω 1/7-31/7/2011 και δεν βγαίνει ταξινομημένα, όπως επίσης και στο κουμπί ΧΡΟΝ.ΔΙΑΣΤ. βάζω 1/7-31/8/2011 και πάλι τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερα πριν και τώρα δεν μπορώ. Ίσως έχει σταματήσει το μυαλό μου, λίγη βοήθεια..... |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα φίλοι μου. Χρήστο έκανα κάποιες αλλαγές, και περιμένω να μου πεις αν σου κάνει. Στο κουμπί Μήνας επιλέγεις το μήνα που θέλεις να δείς. Αν δεν το θέλεις έτσι πες μου να το αλλάξουμε πάλι. Φιλικά Δημήτρης... |
Παιδιά γειά σας. Όλα τα παιδιά αλλά και εσένα Δημήτρη δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για όλη την βοήθεια που μου έχετε προσφέρει. Ένα μεγάλο:thanks: είναι πολύ λίγο για όσα :lolol: μου έχετε χαρίσει. Λοιπόν όποιος από εσάς σας φέρει ο δρόμος σας προς την ΤΡΙΠΟΛΗ θα ήθελα να με ενημερώσετε για ένα ευχαριστώ από κοντά και σας περιμένω και για ένα :drinks: και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο σας και να ξέρετε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο στην ζωή. Όταν βοηθάς θα το βρεις.................. |
Αλήθεια Δημήτρη πως έκανες την ταξινόμηση δεν μου είπες για να το ξέρω για την άλλη φορά και για να μην ενοχλώ γι τόσα απλά πράγματα. |
Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Χρήστο είναι απλό να το δεις. Αν ανοίξεις μια έκθεση σε προβολή σχεδίασης, υπάρχει ένα κουμπί στην εργαλειοθήκη που ονομάζετε "Ταξινόμηση και ομαδοποίηση" από όπου μπορείς να επιλέξεις πεδία και ταξινόμηση. Φιλικά Δημήτρης... |
Ευρετήριο σε φόρμα Παιδιά παρά τον καύσωνα και πάλι μαζί, και γειά σας. Δημήτρη στην Access 2007 (που έχω στο σπίτι) βρήκα την ταξινόμηση αλλά στην δουλειά που έχω Access 2003, προσπάθησα αλλά δεν είδα τίποτα, μπορεί να ήταν μπροστά στα μάτια μου, αλλά.......... μπορείς να μου το στείλεις με Prt.scr;;;; Σε ευχαριστώ. Και μία άλλη ερώτηση. Μπορούμε επάνω στην φόρμα να βάλουμε ευρετήριο που να του ζητάμε την ημερομηνία που θέλουμε στην στήλη Hm_agoras_ (που στην φόρμα την έχω ονομάσει Ημ.Ειδοποίησης) ώστε κάθε φορά που θέλω να αλλάξω την ημερομηνία αυτή να μου την φέρνει και να την αλλάζω;;;. Θα ήθελα να μου γράφεις σε περίληψη τα βήματα για να μπορώ να δημιουργώ σε άλλη φόρμα και να μην ξαναρωτάω. Σας ευχαριστώ και το έχω πει και θα το λέω συνέχεια "Οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι" |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα παιδιά. Χρήστο δεν την εικόνα. Θα δω σε λίγο και τα άλλο που ζήτησες. Φιλικά Δημήτρης... |
Κουμπί σε φόρμα και Α/Α αυτόματα 1 Συνημμένο(α) Παιδιά γειά σας και όσοι γύρισαν από τις διακοπές ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΟΧΙ (καλό Χειμώνα), για όσους δεν έχουν πάει (όπως εγώ) ΥΠΟΜΟΝΗ και θα πάμε. Λοιπόν Δημήτρη 1) για την απάντηση που μου έστειλες χθες θα το δω στην δουλειά γιατί εκεί έχω 2003 και θα σου πω. 2) Το κουμπί που μου έφτιαξες (ΜΗΝΙΑΙΟ) είναι ωραίο αλλά όταν θα αλλάξει το έτος;;;;;;; τι θα γίνεται;;;;;;. 3) Θέλω στην φόρμα και στο Α/Α να βγαίνει αυτόματα ο αύξων αριθμός ανάλογα με το έτος. Ένας φίλος από το forum σε άλλη εφαρμογή μου είχε φτιάξει ένα κωδικό με το όνομα Yearly_Auto_Number: τον οποίο τον έφτιαξα στα μέτρα μου στον πίνακα Pelates_ και δουλεύει, αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στην φόρμα. Αν μπορείς ή όποιος άλλος ασχοληθεί με το θέμα μου, θα ήθελα να μου πεις/πείτε πως έγινε για να μαθαίνω. ΣΕ/ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:biggrin: |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους. Χρήστο έχεις δίκιο για την αλλαγή του έτους, το έχω αλλάξει. Επίσης τοποθέτησα και ένα σύνθετο πλαίσιο για αναζήτηση της Ημ. ειδοποίησης. Δες τα και πες μου αν είναι εντάξει. Φιλικά Δημήτρης... |
Πλαίσιο Αναζήτησης 1 Συνημμένο(α) Παιδιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υπομονή για τυχόν ζέστη!!!!!!:023: Το παρακάτω μήνυμα φαίνεται ΜΕΓΑΛΟ αλλά δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟ....... Δημήτρη ένα μεγάλο :bye2: & :047: για τον κόπο σου και για τον χρόνο σου. Μην ξεχνάς ότι σε περιμένω για :drinks: αν σε φέρει ο δρόμος σου. Λοιπόν στην δουλειά μας τώρα. 1) Οι ημ/νιες Ειδοποίησης που έχω καταχωρήσει είναι 23/1/12, 15/3/12, 3/7/12, 4/5/11, 13/7/12 & 13/7/12 (σημερινή) δηλ (5) μήνες. Στη αναζήτηση φαίνονται οι ημ/νιες αυτές αλλά υπάρχουν τα εξής προβλήματα α) Όταν κάνω αναζήτηση π.χ 13/7/12 μου τις φέρνει, όταν πάω να κάνω αναζήτηση π.χ με 3/7/12 ή 15/3/12 μου φέρνει πάλι την πρώτη (13/7/12). Αν το κλείσω και κάνω αναζήτηση με 3/7/12 μου την φέρνει, αν πάλι πάω να κάνω αναζήτηση με 15/3/12 μου φέρνει πάλι την προηγούμενη, δηλ. μένει στην 1η επιλογή της αναζήτησης. β) θα ήθελα να γίνεται με αύξοντα αριθμό. 2) στο κουμπί ΜΗΝΑΣ δουλεύει αλλά εμφανίζει 2 & 3 φορές τον ίδιο μήνα δηλ. τον 7ο/12 τον εμφανίζει (3) φορές. Και εδώ θα ήθελα να γίνεται με αύξοντα αριθμό.3) όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου ""3) Θέλω στην φόρμα και στο Α/Α να βγαίνει αυτόματα ο αύξων αριθμός ανάλογα με το έτος. Ένας φίλος από το forum σε άλλη εφαρμογή μου είχε φτιάξει ένα κωδικό με το όνομα Yearly_Auto_Number: τον οποίο τον έφτιαξα στα μέτρα μου στον πίνακα Pelates_ και δουλεύει, αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στην φόρμα"". Όταν δοκίμασα να φτιάξω νέα φόρμα και πήρα στοιχεία από το Pelates_ δούλεψε αλλά δεν μπορούσα να φτιάξω τα κουμπιά που είχες φτιάξει και έτσι το βάρος πέφτει σε σένα ή σε οποίον φίλο ασχοληθεί. Όπως έχω πει καλό είναι με περίληψη να μου λέτε τα βήματα για να μαθαίνω και να το χρησιμοποιώ σε άλλες εφαρμογές. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα φίλοι μου. Φίλε Χρήστο άργησα λίγο να σου απαντήσω αλλά είχα κάποιες δουλειές να τελειώσω. Τώρα ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. 1. Το ότι εμφάνιζε τον 7 μήνα τρεις φορές , μάλλον είναι γιατί κάτι ξέχασες στην αντιγραφή που έκανες από το αρχείο που ανέβασα. Το διόρθωσα. 2. Το φίλτρο για της ημερομηνίες το έχω δοκιμάσει σε Access 2003 και 2010 και λειτουργεί σωστά, τώρα για την 2007 δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει, ίσως κάποιος που έχει 2007 μπορεί να μας πει γιατί δεν δουλεύει. 3. Το άλλο που λες θα ήθελα να γίνεται με αύξοντα αριθμό δεν το κατάλαβα. Στον πίνακα Πελάτες υπάρχει ένα Α_Α το οποίο όμως είναι κενό. 4. Αυτό με το Yearly_Auto_Number δεν ξέρω πως το είχες εφαρμόσει και δούλευε, αλλά εγώ δεν το βλέπω και δεν μπορώ να σε βοηθήσω εκτός και αν το ανεβάσεις για να δω πως δουλεύει. Φιλικά Δημήτρης... |
Αύξων αριθμός Παιδιά γειά σας και πάλι μετά από καιρό γιατί για μια εβδομάδα ήμουν Αθήνα χωρίς Η/Υ. "Δημήτρη μου-Δημήτρη μου" όπως λέει και ένα άσμα..........Θέλω στην φόρμα και στο Α/Α να βγαίνει αυτόματα ο αύξων αριθμός ανάλογα με το έτος. Ένας φίλος από το forum σε άλλη εφαρμογή μου είχε φτιάξει ένα κωδικό με το όνομα Yearly_Auto_Number: τον οποίο τον έφτιαξα στα μέτρα μου στο Ερώτημα Pelates_ και δουλεύει, (Αν πας στο Ερώτημα Pelates_ στην σχεδίαση-θα δεις τον κωδικό-φαίνεται και στο συνημμένο) αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στην φόρμα"". Θέλω μια λίγα λόγια τον κωδικό του Yearly_Auto_Number:[/U] που υπάρχει στο Ερώτημα Pelates_ να μπει στον Α/Α. Όταν δοκίμασα να φτιάξω νέα φόρμα και πήρα στοιχεία από το Pelates_ δούλεψε αλλά δεν μπορούσα να φτιάξω τα κουμπιά που είχες φτιάξει και έτσι το βάρος πέφτει σε σένα ή σε οποίον φίλο ασχοληθεί |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους. Χρήστο για δες αυτό που έφτιαξα και πες μου αν σου κάνει. Φιλικά Δημήτρης... |
Φίλοι μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Δημήτρη :bye2: Θα ήθελα πολύ να σου :047: και να σου πω πόσο :lol: και :027: με έχεις κάνει με την βοήθειά σου. ΝΑΙ είναι αυτό που ζήταγα και οι ημερομηνίες στον Η/Υ της δουλειά μου δουλεύουν ΟΚ. Θα περάσω τα σωστά δεδομένα και αν προκύψει κάτι που αποκλείεται, τα ξαναλέμε. Φυσικά ισχύει για σένα πρωτίστως αλλά σε όλους τους φίλους του φόρουμ:burp: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!! |
| Η ώρα είναι 06:15. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.