![]() |
1 Συνημμένο(α) Καλο μεσημερι και καλο τριημερο σε ολους. Αντωνη δες λιγο τον κωδικα που εχω κανει και συγνωμη, λειπω σε εξωτερικες εργασιες και δεν απαντησα . |
Ευχαριστώ Δήμο |
1 Συνημμένο(α) Καλημερα σε ολους Αντωνη συγνωμη αλλα σε απαντησα γρηγορα και κατι μαλλων δεν εκανα (χαζομαρα) και δεν ανεβηκε η απαντηση. Εγω εχω κανει το εξης Κατ αρχας ολα στην φορμα ειναι αδεσμευτα και εχω βαλει ενα Μ στην αρχη. Δηλαδη το ΚΩΔΙΚΟΣ το εκανα ΜΚΩΔΙΚΟΣ το ΤΥΠΟΣ το ονοματησα ΜΤΥΠΟΣ κλπ Με την επιλογη νεας εγγραφης DoCmd.GoToRecord , , acLast ' παει στο τελος του πινακα ΚΩΔΙΚΟΣ = ΜΚΩΔΙΚΟΣ + 17 'Σε μια μεταβλητη κανει τον κωδικο μεγαλυτερο κατα 17 Και μετα οταν ερθει η ωρα την αποθηκευσης κανει τα παρακατω με λιγα λογια (ανεβαζω τον κωδικα που εχω δες τον και πες μου εαν εαν οτι θελεις. ΔΗΜΟΣ DoCmd.GoToRecord , , acNewRec Me.ΚΩΔΙΚΟΣ = ΜΚΩΔΙΚΟΣ Me.ΤΙΜΗΧ = ΜΤΙΜΗΧ Me.Refresh Σου εστειλα και πμ . |
1 Συνημμένο(α) Καλημερα σε ολους Αντωνη συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τρεχω με την δουλεια Ανεβαζω την εφαρμογη μου σιγουρα ειναι σε νηπιακη κατασταση εγω την δουλευω με καλα αποτελεσματα. Κοιταξε την και μιλαμε . Καλο μεσημερι σε ολους |
Δήμο καλημέρα από το λίγο που είδα την εφαρμογή σου πιστεύω ότι θα λύση το πρόβλημα μου. σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου... |
| Η ώρα είναι 20:09. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.