Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 03-10-21, 10:00
Γιώργος Κοντούλης Ο χρήστης Γιώργος Κοντούλης δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 12-02-2020
Μηνύματα: 9
Προεπιλογή

Γεια σου φίλε Γιώργο,

ευχαριστώ για το χρόνο σου και την απάντησή σου, αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς που θέλω να κάνω. Με το φιλτράρισμα θα πάρω τόσες γραμμές όσοι είναι οι μαθητές που έχουν μάθημα τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, διατεταγμένες σε δύο στήλες εκ των οποίων η μία θα είναι το επώνυμο και η άλλη το όνομα.
Εγώ θέλω να καταχωρώ σε μία φόρμα, το Επώνυμο (text Box), το Όνομα (text Box), την Ημέρα παρακολούθησης μαθήματος (Combo Box), την ώρα μαθήματος (Combo Box), καθώς και διάφορες άλλες πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο, ημ. γέννησης κλπ).
Σε ένα φύλλο excel (πρόγραμμα μαθημάτων), το οποίο θα έχει 5 στήλες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και 6 γραμμές (από 16:00 - 17:00 έως 21:00 - 22:00) να μεταφέρεται πλήρες το ονοματεπώνυμο (πατώντας ένα command button της φόρμας), ΟΛΩΝ των μαθητών που έχουν μάθημα μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα (π.χ. Δευτέρα, 19:00 - 20:00) στο ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κελί που βρίσκεται στη στήλη "Δευτέρα" και στη γραμμή "19:00 - 20:00) και μάλιστα να διατάσσονται ο ένας κάτω από τον άλλο (να εμφανίζεται δηλαδή το κάθε ονοματεπώνυμο σε χωριστή γραμμή του ΙΔΙΟΥ όμως κελιού).
Είναι σίγουρα πιο πολύπλοκο και οπωσδήποτε έξω από το εύρος των δικών μου γνώσεων.

Ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Απάντηση με παράθεση