| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται σε ένα έγγραφο στο word όπου έχει επιλεγεί ομοιόμορφη στοίχηση να ρυθμιστούν τα κενά έτσι ώστε να υπάρχει μόνο ένα ανάμεσα στις λέξεις χωρίς όμως να αλλάζει η διάταξη στοίχηση. Υποψιάζομαι ότι είναι κάτι απλό αλλα δεν το έχω βρεί Ευχαριστώ.
|
|
|
|
Καλησπέρα Σμαράγδα. Αν κάνεις αντικατάσταση δύο συνεχόμενων κενών με ένα τί γίνεται; |
|
| |||
| |||
|
Aπλά αν το κάνω σε όλο το κείμενο πιάνει όλα τα κενά (πχ απο σχήματα, κενές γραμμές). Αν το κάνω τμηματικα αλλάζουν μερικά. Αλλα αυτό που παρατηρώ τώρα οτι εκτος απο τις περιπτώσεις που μου γέφυγαν εμένα παραπάνω κενα στις άλλες περιπτώσεις ένα κενό είναι παντού απλά το μέγεθος του αλλάζει ανάλογα τη στοίχηση της κάθε γραμμής. |
|
| |
| Παράθεση:
αν δεν θέλεις να το κάνεις σε όλο το κείμενο αρκεί πριν εφαρμόσεις το αντικατάσταση όλων, να επιλέξεις πρώτα την παράγραφο ( ή τις παραγράφους με χρήση του Ctrl) που θέλεις να αφαιρεθούν τα διπλά κενά, και κατόπιν να κάνεις αντικατάσταση όλων. ![]() ΠΡΟΣΟΧΗ Απαντάς όχι στην ερώτηση αν θέλεις να συνεχιστεί η αντικατάσταση … ![]() Τώρα το ότι κάποια κενά καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο από ότι άλλα σε μια πλήρως στοιχισμένη παράγραφο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να έχουμε στοίχιση αριστερά και δεξιά ταυτόχρονα. ![]() Αν έχεις περισσότερα από δύο συνεχόμενα κενά θα πρέπει να επαναλάβεις την αντικατάσταση όλων αλλά πάντα απαντώντας όχι για την συνέχιση. ![]() Καληνύχτα/Καλημέρα Θανάσης. |
|
| |||
| |||
|
Ναί κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ.!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 29-09-11 12:08 |
| [Γενικά] αφαίρεση κενών σειρών. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-06-10 08:32 |
| ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ | pantpant | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-03-10 18:11 |
Η ώρα είναι 12:40.

Ευχαριστώ.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο