| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα κ πάλι..... Το πρόβλημα που έχω βάλει στον τίτλο θα το παρουσιάσω με ένα παράδειγμα για να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ... Πριν αρχίσω το "γράψιμο" καθορίζω τις ρυθμίσεις των τίτλων του κειμένου π θα ακολουθήσει σε μορφή Επικεφαλίδα 1, Επικεφαλίδα2, κτλ. ώστε να λειτουργεί ως εξής: 1. Τίτλος "Επικεφαλίδα1" 1.1. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" 1.2. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" 2. Τίτλος "Επικεφαλίδα1" 2.1. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" 2.2. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" κτλ........ Το πρόβλημα όμως είναι ότι αντί ο 2.1. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" να ξεκινάει εκ νέου την αρίθμηση από το νέο 2. Τίτλος "Επικεφαλίδα1" συνεχίζει από την προηγούμενη αρίθμηση και εμφανίζεται ως εξής: 1. Τίτλος "Επικεφαλίδα1" 1.1. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" 1.2. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" 2. Τίτλος "Επικεφαλίδα1" 1.3. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" 1.4. Τίτλος "Επικεφαλίδα2" κτλ........ Οποιεσδήποτε προτάσεις υπάρχουν για το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι καλοδεχούμενες... Και πάλι Ευχαριστώ!!! |
|
|
|
Γιάννη, πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποια παράγραφος ή άλλο στοιχείο που να διακόπτει την συνέχεια της αρίθμησης μεταξύ του 2 και του 2.1 Εάν είχες κάποια αρίθμηση που τώρα δεν υπάρχει ίσως να έχει αφήσει κατάλοιπα. Διόρθωσε κάνοντας κλικ στο βελάκι δίπλα από το εικονίδιο της αρίθμησης και επιλογή Set Numbering Value. Στο συνημμένο (Word2007Numbering.docx) δείχνω τα δύο βήματα με εικόνες για την αρίθμηση παραγράφων. ![]() Ελπίζω να έχω κατανοήσει το πρόβλημα και να βοήθησα. Τα λέμε Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Σ ευχαριστώ και πάλι φίλε Θανάση!!! Πάλι μου εμφάνιζε το συνηθισμένο πρόβλημα με τον τρόπο που το κανα εγώ... εγώ πήγαινα και ρύθμιζα την αρίθμηση μέσω της τροποποίησης από το στυλ για κάθε τύπο επικεφαλίδας ξεχωριστά και ίσως για αυτό προκαλόυσε αυτή την ασυνέχεια στην αρίθμηση... Με τον τρόπο που μου έδειξες λειτουργεί κανονικά και είναι πιο πρακτικό!!! Ειλικρινά δεν έχω λόγια να σ ευχαριστήσω!!! Μ έχεις βοηθήσει πάρα πολύ με τις απαντήσεις σου...Να είσαι καλά!!! ![]() ΥΓ:Ο ένας βαθμός απ το συνολικό βαθμό της πτυχιακής μου τον πιστώνω σε σένα απ τους "νεκρούς χρόνους" που με γλίτωσες... |
|
|
|
Φίλε Γιάννη, πολύ χαίρομαι που σε βοήθησαν οι απαντήσεις μου και θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις σε ένα σωστό στόχο. Δεν μένει παρά να ευχηθώ καλό πτυχίο λοιπόν, και ότι χρειαστείς μην διστάσεις. Θανάσης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συνέχεια αλφαριθμητικής αρίθμησης | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 26 | 29-03-12 22:24 |
| Έναρξη αρίθμησης σελίδων από την τρίτη σελίδα | arissam | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-07-11 13:54 |
| [ Πίνακες ] Πεδίο 'αυτόματης αρίθμησης' | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-01-10 15:30 |
Η ώρα είναι 12:40.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο