| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά!!! Έχω ένα πρόβλημα με το Word2007 το οποίο είναι κουραστικό όταν χρειάζεται να γραφτεί ένα αρκετά μεγάλο κείμενο... Όπως λέω και στον τίτλο του θέματος δεν διατηρρείται σταθερή η γραμματοσειρά κ το μέγεθος των γραμμάτων κάθε φορά που αλλάζω παράγραφο... Πχ όταν ανοίγω το έγγραφο η γραμματοσειρά είναι προκαθορισμένη Calibri κ μέγεθος 11.Εγώ όμως τυγχάνει να χρησιμοποιώ Times New Roman 12....Όταν τελειώνω όμως τη μία παράγραφο και μπαίνω σε νέα επιστρέφει η ρύθμιση σε Calibri 11... Το ίδιο ακριβώς μου συμβαίνει και με τον στηλοθέτη που βάζω για να ναι το κείμενο πιο μέσα στην αρχή της παράγράφου...Όποτε αλλάζω παράγραφο ο στηλοθέτης χάνεται... Τώρα καταλαβαίνω πως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα όταν δεν μιλάμε για μεγάλα κείμενο αλλά επειδή στην παρούσα φάση θέλω να ξεκινήσω το γράψιμο της πτυχιακής μου η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πολύ κουραστική κ εκνευριστική... ![]() ![]() Όποιος γνωρίζει πως λύνεται το συγκεκριμένο πρόβλημα ας μου προτείνει μια λύση... Ευχαριστώ για το χρόνο σας! |
|
|
| Φίλε Γιάννη, Όταν αλλάζεις παράγραφο το στυλ που εφαρμόζεται αυτόματα είναι το Normal, άρα αρκεί να ορίσεις εσύ ότι θέλεις σαν Normal style. Δες το συνημμένο (word2007) για το πως μπορείς να το κάνεις, και πες μας αν έγινε. Τα λέμε Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Ωραία Θανάση σ ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Τελικά εβγαλα άκρη.Να είσαι καλά!!! |
|
| |
| Παράθεση:
Ευχαριστώ και εγώ για την ανταπόκριση. Θανάσης. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διαγραφή γραμμάτων σε έγγραφο Word | anastasiosz | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-08-11 21:02 |
Η ώρα είναι 12:39.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο