| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώ να κάνω την μετατροπή που αναφέρω στον τίτλο σε έναν πίνακα στο word για να πάρω τα δεδομένα και να τα επικολλήσω στο excel αλλά δεν ξέρω πως γίνεται στο word2007 η παραπάνω διαδικασία...Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιάννη, ένας τρόπος (δεν ξέρω αν είναι ο συντομότερος) είναι να ακολουθήσεις τα βήματα:
|
|
|
|
Καλησπέρα φίλε Γιάννη, όπως πολύ σωστά σου είπε ο Γιώργος το Wοrd δεν διαθέτει μηχανισμό αντιμετάθεσης κελιών πίνακα, και η δουλειά θα πρέπει να γίνει στο Excel. Δες και το σχετικό άρθρο της Microsoft εδώ Εναλλακτικά στο συνημμένο έχω φτιάξει μια λύση με VBA που δεν κάνει χρήση του Excel. ![]() Σημ. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις μακροεντολές κατά το άνοιγμα του αρχείου. Για μεγάλους πίνακες θα συνιστούσα την προσέγγιση Excel. Τα λέμε Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια εντάξει το γράφημα που ήθελα να φτιάξω μου βγήκε μια χαρα! :) Έχεις δίκιο Θανάση για το excel αλλά τελικά στην πορεία μου βγήκε η ανάγκη καταχώρησης τόσο πολλών στοιχείων και δεν ήταν προσχεδιάσμενη εξαρχής... Απλά είχα την εντύπωση οτι το word2007 παρέχει αυτή τη δυνατότητα αλλά εγώ δεν την εβρισκα... Όπως και να χει και πάλι ευχαριστώ να ειστε καλά!!! :) |
|
|
|
Ευχαριστώ και εγώ για την ανταπόκριση Γιάννη και για να μην ξεχνάμε τις καλές συνήθειες, ![]() Καλώς όρισες στην παρέα μας. Φιλικά Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Αν και καθυστερημένα... Καλώς σας βρήκα Θανάση!!! ![]() Είχα ξεχάσει να επιλέξω την "παρακολούθηση θέματος" και δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση... ![]() Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το φόρουμ που έχετε φτιάξει...Απ ότι κατάλαβα είναι σχετικά καινουργιο και πιστεύω πως έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης ακόμα!!! Φιλικά! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Διαχωρισμός κειμένου γραμμές Excel | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-01-11 15:52 |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 10:36 |
| Έλεγχος των πεδίων ενός πίνακα | stavros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-12-09 11:51 |
| ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ | Deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-10-09 07:03 |
| Διάβασμα τιμής απο πεδίο του 1ου Record ενός πίνακα - DAO | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-04-09 13:25 |
Η ώρα είναι 12:38.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο