| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα νέο μέλος στην παρέα και σχετικά αρχάριος με το office. Θέλω να φτιάξω ένα έγγραφό word που θα περιέχει 6-7 σελίδες. Σε κάθε σελίδα θα υπάρχουν κάποια κενά πχ. ονοματεπώνυμο, ημ. γέννησης και κάποια άλλα στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά θέλω να τα εισάγω μια φορά και αυτόματα να ενημερώνεται όλο το έντυπο, σε όλες τις σελίδες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα γράφω συνέχεια. Για προτείνετε Μελετάω αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Οπότε όσο πιο λεπτομερώς μπορείτε ![]() |
|
|
|
Φίλε Μάκη καλημέρα και καλώς όρισες στην παρέα μας. Αυτό που ζητάς γίνεται με 3 σχετικά απλά βήματα που περιγράφω στο συνημμένο, και βασίζεται στο ορισμό και την χρήση πεδίων. Ξεκινώντας στην πρώτη σελίδα ακολουθείς 3 βήματα: Βήμα 1: Ορίζεις τα πεδία που θέλεις Βήμα 2: Εισάγεις στο κείμενό σου αναφορά ή αναφορές για το επιθυμητό πεδίο. Βήμα 3: Κάνεις ενημέρωση πεδίων και νομίζω ότι έγινε !!! ![]() Δες το συνημμένο που νομίζω θα σε βοηθήσει. Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για το αν τα κατάφερες. Αν κάτι δεν είναι σαφές μην διστάσεις να ρωτήσεις στο φόρουμ. Τα λέμε Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Κάτι πάει να γίνει ![]() Πάτησα alt+F9 έτσι ώστε να μου βγάζει τα πεδία να με διευκολύνει. Για βοηθείστε ![]() ![]() Λοιπόν το πάλεψα λίγο αλλά μου βγάζει . Σφάλμα! Το αρχείο προέλευσης της αναφοράς δεν βρέθηκε. Λογικά το βγάζει επειδή δεν αποθηκεύει τα πεδία στο Ask έτσι? Δουλεύω με 2007 και το σώζω ως έγγραφο 97-2003, αν παίζει ρόλο αυτό Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampis81 : 11-11-10 στις 03:52. |
|
|
|
Καλημέρα Μάκη και καλωσόρισες στην παρέα μας! Αν γίνεται, επισύναψε μας ένα αρχείο και περίγραψε μας μέσα σ αυτό ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο σου για να σε βοηθήσουμε καλύτερα. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
|
Έχω ένα έντυπο στο οποίο περείχει ΕΠΙΘΕΤΟ,ΟΝΟΜΑ,ΗΜ ΓΕΝΝΗΣΗΣ κτλ θέλω να τα γράφω μία φορά αυτά και αυτόματα να συμπληρώνεται τα υπόλοιπα 3-4 έντυπα που ακολουθούν ![]() Κάνω αυτό που λέει ο gr8styl αλλά παρόλο που δημιουργώ νέα πεδία στην εντολή Ask όταν θέλω πιο κάτω να βάλω την εντολή Ref για να συμπληρώνεται αυτόματα δεν μου έχει όλα τα πεδία που έχω φτιάξει στην εντολή Ask .
|
|
|
|
Καλησπέρα σε όλους! Φίλε Μάκη, νομίζω ότι ο παρακάτω σύνδεσμος θα σε βοηθήσει: Πεδία φόρμας και πεδία "Ref" στο Word Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
|
Ψιλομπερδεύτηκα τώρα. Με πεδία είναι καλύτερο να δουλέψω, πεδίο Ask και πεδίο Ref ή με φόρμες και πεδίο Ref? Με τον ά τρόπο μου είναι πιο εύκολο γιατί επιλέγοντας στο τέλος το έντυπο κ πατόντας ενημέρωση πεδίου υποτίθεται θα συμπηρώνεται όλο το έντυπο. Ενώ εισάγω τιμές στο Ask όμως δεν μου βγάζει το πεδίο που εισάγω όταν πάω να την δώσω στο Ref ![]() |
|
|
|
Αγαπητέ Μάκη καταρχήν καλησπέρα (σ αυτό το φόρουμ χαιρετάμε τους ανθρώπους που θέλουν να μοιράσουν τις γνώσεις και τις ιδέες τους)! Δες το συνημμένο παράδειγμα και πες μου που βλέπεις τη δυσκολία. Αν το μελετήσεις θα κατανοήσεις τη λειτουργία του. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 12-11-10 στις 06:30. |
|
| |||
| |||
| 2shared - download ΔΟΚΙΜΗ.doc Αυτό είναι ένα παράδειγμα τι θέλω να κάνω. Ενώ εισάγω καινούργια πεδία στο Ask δεν μου τα βγάζει παρακάτω στο Ref. Κολλάει δεν ξέρω γιατί, δεν κάνω κάτι λάθος ![]() |
|
|
|
Φίλε Μάκη, το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιείς κενά στα ονόματα των πεδίων Ask. Μόνο το ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ δεν περιέχει κενό γι αυτό και ήταν το μόνο που εμφανιζόταν. Αντικατέστησε τα κενά με υπογράμμιση ( _ ) ή κατάργησε τα εντελώς έτσι δεν θα χρειάζονται και τα εισαγωγικά γύρο από το όνομα του πεδίου. Σου έφτιαξα τα τρία πρώτα πεδία μόνο για να καταλάβεις τι θέλω να πω. Δες το συνημμένο ΔΟΚΙΜΗ_fixed.doc. Πες μας αν τα κατάφερες Θανάσης ΥΓ Το φόρουμ σου δίνει την δυνατότητα να ανεβάσεις αρχεία δεν χρειάζεται να ανεβάζεις τα αρχεία σου αλλού. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διαδοχική ενημέρωση πεδίων | gantzinis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-08-11 18:24 |
| Ενημέρωση πεδίων από δευτερεύουσα φόρμα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-08-11 11:07 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη ενημέρωση στηλών | Echo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 26-05-11 23:48 |
| Αυτόματη συμπλήρωση πεδίων | tolis1975 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-07-10 20:00 |
| Αυτόματη ενημέρωση πεδίων σε σύνθετο πλαίσιο | ndplus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-02-10 23:59 |
Η ώρα είναι 12:37.

Μελετάω αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Οπότε όσο πιο λεπτομερώς μπορείτε 

.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο