| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησω υπαρχει δυνατότητα να μετατρεψουμε μια ημερομηνια σε κειμενο πχ εστω σε ενα κελι ενος πίνακα βαζουμε την ημερομηνια 18/12/2009 μπορουμε σε ενα αλλο διπλανο κελι να εχουμε το κειμενο "Δεκαοκτω Δεκεμβρίου Δυο Χιλιαδες Εννεα". Σας ευχαριστω
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητέ Χρήστο καλημέρα! Έχω την εντύπωση ότι μιλάς για Excel... Γι αυτό και μεταφέρουμε το μήνυμα στην ανάλογη θεματική ενότητα. Μπορείς να κατεβάσεις το πρόσθετο "Numbers2Text" όπου προστέθηκε η συνάρτηση DatesToWords() που κάνει αυτό που ζητάς. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τα σχόλια σας σε σχέση με τα παραδείγματα στο φόρουμ! Ms-Office-Development Team Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ms-Office-Development Team : 19-12-09 στις 16:18. |
|
| ||||
| ||||
|
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα ειχα τοποθετησει το μηνυμα στο σωστο topic. Tην γνωριζα την συναρτηση DatesToWords σαν DateInWords διοτι την ειχα ζητησει σε καποιο αλλο Forum, δεν ξερω αν ειναι οι ιδιες αλλα κανουν και δυο ακριβως το ιδιο. Παράθεση:
Παράθεση:
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris : 19-12-09 στις 22:51. |
|
|
|
Αγαπητέ Χρήστο καλημέρα! Ελπίζω να μη σε κούρασα με το "πήγαινε έλα" στις θεματικές ενότητες του φόρουμ! Αφου σ ευχαριστήσω, για τη διόρθωση σου ( τρία και τέσσερα), θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι στο άλλο αυτό φόρουμ, ήμουν για ένα μεγάλο διάστημα συντονιστής (αν δεν κάνω λάθος έχω πάνω από 650 μηνύματα/απαντήσεις) και το πρόσθετο "Numbers2Text" το έχω και εκεί από τότε... Το να λειτουργήσει ο αυτοματισμός "ολογράφως" στο Word, όπως λειτουργεί σε Access ή Excel, δεν είναι ακατόρθωτο. Προϋποθέτει όμως αρκετές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του Word άλλα και της VBA, που δεν μπορούν να περάσουν και στα υπόλοιπα μέλη έτσι απλά, από ένα απλό παράδειγμα μέσα σ ένα μήνυμα. Δες όμως ένα μικρό παράδειγμα που ανέβασα στο παρακάτω σύνδεσμο: Αριθμητικό ποσό ή ημερομηνίες ολογράφως σε πίνακα Word. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 20-12-09 στις 02:32. |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητε Τασο καλημερα Ειδα το αρχειο και νομιζω πως ειναι αυτο που σου ζητησα. Τωρα θελω να μου πεις τι πρεπει να κανω για να το ενσωματωσω στο Normal dotm ωστε να το εχω παντα ευκαιρο οταν χρειαζετε. Επισης πως μπορει να γινει οπως στο Excel τα πρωτα γραμματα των λεξεων να ειναι κεφαλαια;
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
|
|
|
Καλησπέρα σε όλους! Φίλε μου Χρήστο νομίζω ότι το Πρότυπο που μόλις ανέβασα στα Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα θα σου δώσει τη λύση. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| ||||
| ||||
|
Τασο καλησπερα κανω οτι ακριβως γραφεις στο προτυπο Αριθμητικό ποσό ή ημερομηνίες ολογράφως σε πίνακα Word. κανω και την ατοιστιχοιση και οταν παω νατο δοκιμασω σε πινακα μου πεταει το εξης (δες συνημμενο αρχείο) κανω κατι λαθος; περιμενω απαντηση σου
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris : 21-09-11 στις 22:19. |
|
|
|
Ναι! έχεις δίκιο! Είχα κάνει σύγχυση στα αρχεία κατά την επισύναψη με αποτέλεσμα μη δημοσιεύσω την τελευταία έκδοση! Το διόρθωσα πάντως. Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις με το νέο συνημμένο. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | taseftim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-11 12:26 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμών σε κείμενο | vagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-09-11 11:54 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | mitsodou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-05-11 09:12 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή ημερομηνίας σε κείμενο | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 02-12-10 18:30 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο ολογράφως. | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 14-11-09 04:02 |
Η ώρα είναι 15:20.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο