| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Εχω δημιουργήσει σε Word 2007 ενα έγγραφο σε σελίδα Α3 και θέλησα να το τυπώσω σε Α4 αλλα δεν τα κατάφερα. Αυτό που προσπάθησα να κάνω ηταν οταν του έδωσα εκτύπωση και μου έβγαλα το μενού του εκτυπωτή πήγα στην επιλογή "Σε κλίμακα χαρτιού" και επέλεξα "Α4" αλλα στην εκτύπωση μου έβγαλε την Α4 λευκή και στον εκτυπωτή μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει χαρτί Α3. Ο εκτυπωτής είναι ΗΡ 2800 και το λειτουργικό είναι Windows 7 Ultimate. Τι έκανα λάθος ? Υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω ? Υπάρχει τρόπος να γίνει και το αντίθετο ? Δηλαδή απο Α4 να τυπώσουμε σε Α3 Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Οποιος ξεκινάει πάντα κάπου καταλήγει.;) office 2007 |
|
|
|
Μάνο καλησπέρα! Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σου από τον πίνακα ελέγχου (όχι από το Word) να αλλάξεις τις διαστάσεις χαρτιού από A3 σε A4. Προφανώς δεν έχει ρυθμιστεί κατάλληλα γι αυτό σου έβγαλε και το μήνυμα. Αν παρολα αυτά δεν πετύχεις κάτι τότε στο διάλογο της εκτύπωσης επέλεξε “Microsoft XPS Document Writer“ (Βλ. Εικόνα) ![]() Αν δεν υπάρχει στο DropDown, τότε θα πρέπει εγκατασταθεί ξανά από τον πινάκα ελέγχου των Windows > Προσθήκη Εκτυπωτή (βλ. εικόνα) ![]() Θα σου ζητηθεί να αποθηκεύσεις την εκτύπωση σε μορφή *.xps. Αφού αποθηκεύσεις, άνοιξε το αποθηκευμένο αρχείο (άνοιγμα με Internet Explorer), και τύπωσε το στον κανονικό σου εκτυπωτή. Η εκτύπωση θα προσαρμοστεί αυτόματα στην προεπιλεγμένη διάσταση χαρτιού του εκτυπωτή σου. Τα λέμε… Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Η ώρα είναι 12:29.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο