| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους και καλό ...καλοκαιρο-φθινοπωρο-χειμώνα σε όλους.. (???? μας έχει τρελάνει και ο καιρός ακόμα) Θα ήθελα τα φώτα σας στο ερώτημα μου , πως μπορώ να μετακινούμαι (όποτε και σε όποιο αρχείο χρειάζεται) με την φορά που εγώ επιθυμώ πατώντας το enter ή το tab. Για την ακρίβεια θέλω σε ένα πίνακα με δύο στήλες στις γραμμές των οποίων υπάρχουν πεδία φορμών, να κινούμαι στον Α πίνακα πρώτα από πάνω πρός τα κάτω και στη συνέχεια από πάνω προς τα κάτω στον Β πίνακα. Βλέπετε όταν "κλειδώνω" την επιλογή για φόρμες η σειρά των κελιών είναι Α -> Β κλπ , κάτι το οποίο είναι πολλές φορές κουραστικό όταν στον Α πίνακα έχεις στοιχεία στα Ελληνικά και στο Β έχεις στοιχεία πολλές φορές στα Λατινικά , και πρέπει να αλλάζεις συνέχεια γλώσσα γραμματοσειράς. Κάτι παρόμοιο στο Excel το έχω διαβάσει στο foroum μας ,αλλά στο Word γίνεται???? Ανεβάζω ένα παράδειγμα και πιστεύω ότι έγινα κατανοητός. Σας ευχαριστώ και πάλι ... ΥΓ Θα με ενδιέφερε αν υπήρχε και κάποια άλλη λύση που να δίνει το ίδιο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παράδειγμα πίνακα.. |
|
|
|
Καλημέρα Δημήτρη! Για να μετακινείται ο κέρσορας πρώτα στο αριστερό τμήμα του πίνακα και μετά στο δεξί θα πρέπει να διασπάσεις τον πίνακα σε 2 τμηματα δηλαδή να δημιουργήσεις 2 πίνακες και να τοποθετήσεις τον ένα δίπλα στον άλλο. Κάνε τα εξής:
Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| ||||
| ||||
|
Φίλε Τάσο , καλησπέρα. Αρχικά σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, και συγγνώμη για την αργοπορεία μου να σου απαντήσω. Σ'αυτό που μου έδειξες το έκανα ..."δοκιμή" σε ένα αρχείο το οποίο ναι !!!! μου δίνει αυτό ακριβώς που θέλω ως προς την κίνηση μέσα στα κελιά της φόρμας. Βέβαια με ταλαιπώρησε στην πλήρη εφαρμογή αλλά με αρκετή εξάσκηση και προσπάθεια έκανα αυτό που αρχικά ζητούσα.. Ειλικρινά σε ευχαριστώ και πάλι ... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΡΣΟΡΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-11 16:55 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση σε πολλα πεδία | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-04-11 11:59 |
| Συγχρονισμένα πεδία | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-01-11 22:31 |
| Πεδία φόρμας και πεδία "Ref" στο Word | Tasos | Word - Tips & Tricks | 0 | 11-11-10 17:03 |
| Πεδία της φόρμας δεν περνούν στην αναφορά (Report) | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-02-09 15:35 |
Η ώρα είναι 12:27.

. Επέλεξε 2 στήλες.
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο