| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Θέλω να βάλω τίτλο σε μια σελίδα και επιλέγω από styles το title. Aυτόματα η επικεφαλίδα μου γίνεται γαλάζια με μια γαλάζια γραμμή από κάτω. Όμως εγώ τα θέλω μαύρα. Τα γράμματα κατάφερα να τα κάνω μαύρα, όμως πως μπορώ να κάνω και την γραμμή; Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα Μάριε για να αλλαξεις τα χρώματα ακολούθησε τα παρακάτω βήματα 1. Στην κεντρική σελίδα επέλεξε Αλλαγή στυλ 2. Στο μενού που ανοίγει επιλέγεις Χρώματα 3. Επιλέγεις Δημιουργία νέων χρωμάτων θέματος και εκεί αρχίζεις να παίζεις με τα χρώματα μέχρι να τα διαμορφώσεις όπως θέλεις Ελπίζω να σε βοήθησα Φιλικά Μανώλης
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Οποιος ξεκινάει πάντα κάπου καταλήγει.;) office 2007 |
|
| |||
| |||
|
Πολύ ωραία! Το έκανα. Σε ευχαριστώ Μανώλη!
|
|
| ||||
| ||||
|
χμμ.. Αν και η αλλαγή χρωμάτων στυλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή των χρωμάτων που χρησιμοποιεί από προεπιλογή το Word, όπως αναφέρει ο manolis, θα έλεγα ότι πολλές φορές δεν είναι η κατάλληλη λύση. Μ' αυτόν τον τρόπο είναι πιθανόν να αλλάξει η εμφάνιση ολόκληρου του εγγράφου, πράγμα που συνήθως δεν θέλει ο χρήστης. Όπως αναφέρει μάλιστα και ο mtheristis, θέλει να αλλάξει την εμφάνιση του στυλ, όχι όλου του εγγράφου. Επομένως, η λύση θα ήταν να διορθωθεί το συγκεκριμένο στυλ και όχι η εμφάνιση όλου του εγγράφου. Ειδικά για το στυλ Title που αναφέρει ο mtheristis, η γραμμή που εμφανίζεται κάτω από τα γράμματα δεν είναι γραμμή υπογράμμισης, αλλά γραμμή περιγράμματος. Γι' αυτό και δεν αλλάζει το χρώμα της, όταν αλλάζει το χρώμα του κειμένου. Άρα η διόρθωση του χρώματος μπορεί να γίνει ως εξής: Α. Αλλαγή μόνο μιας παρουσίας (μιας παραγράφου που έχει στυλ Title):
Β. Αλλαγή όλων των παρουσιών (όλων των παραγράφων με στυλ Title)
(Βέβαια, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ρώτησε ο mtheristis, αλλά το αναφέρω σαν εναλλακτική λύση για κάποιον που μπορεί να το χρειαστεί μελλοντικά...)
__________________ ·:: geotso ::· Το Word στην πράξη, για αρχάριους και μη Άρθρα: www.adaeion.gr Σχόλια: adaeion.blogspot.com |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος σε γραμμή και στήλη που είναι το mouse | skapet155 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-03-12 08:45 |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού στην περίπτωση που | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-03-11 15:20 |
| [ Φόρμες ] Αλλαγή χρώματος φόντου σε εγγραφή | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-01-11 23:10 |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος κελιών υπό προυποθέσεις με vb | GEORGE1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 26-01-11 09:50 |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού | ytsiak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-09-10 00:44 |
Η ώρα είναι 12:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο