| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Μια ερώτηση θα θελα να κάνω. Δεν έχω σταματήσει να ψάχνω και δεν μπορώ να βρω πως γινεται ο συλλαβισμός στο Word 2010... Ξέρει κανείς? Οποιος μπορεί ας βοηθήσει ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
|
|
|
|
Καλημέρα Αντώνη και καλωσόρισες στο φόρουμ! Η εικόνα παρακάτω πιστεύω ότι απαντά στο ερώτημα σου: ![]() Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας και πάλι! Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός για το τι ψάχνω.. Θέλω να βρω την επιλογή να χωρίζονται αυτόματα οι λέξεις στην αλλαγη σειράς ώστε να μην μένουν μεγάλα διαστήματα μεταξυ των λέξεων όταν έχω πλήρη στοίχηση.. Δηλαδή κάπως έτσι: ![]() Στο WordXP για να το ενεργοποιήσω πήγαινα: Εργαλεία-->Γλώσσα-->Συλλαβισμός και από εκεί επέλεγα Αυτόματος συλλαβισμός του εγγράφου |
|
|
|
Καλημέρα Αντώνη! Στην καρτέλα "Διάταξη Σελίδας" επιλέγεις Συλλαβισμός> Επιλογές συλλαβισμού...". Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
|
Καλα πρέπει να ειμαι απίστευτα τυφλός! ![]() Thanks Τάσο για την άμεση απάντηση! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρωτεύον αρχείο στο Word 2010 | kappio | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-11-11 21:41 |
| αυτόματος υπολογισμός ημερομηνίας σε πίνακα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-06-11 21:44 |
| Αρίθμηση μονών σελίδων (word 2010) | Βαγγέλης Στ. | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-11 15:24 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματος καθαρισμός κελιών εάν.. | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-07-10 08:52 |
| Το νέο Office 14 (2010) | Ms-Office-Development Team | Τα Νέα του Ms-Office.gr | 0 | 04-12-09 22:57 |
Η ώρα είναι 12:19.

... Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο