| Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Σας βρήκα τυχαία στο αχανές διαδίκτυο , ψάχνοντας να ανακαλύψω με ποιο τρόπο μπορώ να ανοίξω ένα αρχείο με κατάληξη .pp και το οποίο δεν ανοίγει με κανένα από τα γνωστά προγράμματα (με το σημειωματάριο ανοίγει , αλλά βγάζει ιερογλυφικά). Υπάρχει κάποιο μέλος που να γνωρίζει το τι είδους αρχείο είναι αυτό και επίσης το εάν υπάρχει κάποιος ελεγμένος τρόπος να το ανοίξω ? Πρόκειται για αρχείο το οποίο απέστειλε καθηγητής της κόρης μου από το πανεπιστήμιο , εάν σας λέει κάτι παραπάνω η προέλευση του. Προσπάθησα να το ανεβάσω , αλλά έλαβα το μήνυμα ‘’Invalid File’’ από την μηχανή του φόρουμ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος. |
|
|
|
Καλησπέρα Νίκο και καλωσόρισες στο φόρουμ! Μπορείς να συμπιέσεις το αρχείο σε zip και να το επισυνάψεις στο φόρουμ. Περιμένουμε νέα σου! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
|
Να σας ευχαριστήσω. Το ανεβάζω , ελπίζοντας σε κάποια λύση. |
|
|
|
Καλημέρα Νίκο! Μετονόμασε το αρχείο σε Test.ppt και άνοιξε το με PowerPoint. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια , για την ορθή και άμεση λύση την οποία μου προτείνατε. Πράγματι , το πρόβλημα μου λύθηκε. Την καλημέρα και τις ευχαριστίες μου έχετε. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Η ώρα είναι 12:19.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο