| Visual Basic for Applications (VBA) Ερωτήσεις / Απαντήσεις σε σχέση με τη χρήση της VBA. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Μια καλησπέρα σε όλους..!!! Έχω το εξής ερώτημα..!! Είμαι σε μια λίστα με π.χ 20 εγγραφές..! επιλέγω μια εγγραφή και σύμφωνα με την εγγραφή ανοίγω μια άλλη φόρμα…!! Όταν κλείσω την φόρμα και επιστρέψω στην λίστα… κάνω refresh ή Requery Και το ερώτημα γενάτε..!!! Πως μπορώ να κατά την επιστροφή στην λίστα να είναι επιλεγμένη η εγγραφή από την οποία ξεκίνησα έστω και εάν έκανα refresh ή Requery ..!!!??? ΥΓ δοκίμασα και την ItemData() Φιλικά Γιώργος |
|
|
|
Καλησπέρα Γιώργο! Δοκίμασε: Public ItmData 'μεταβλητή σε ένα κοινό Module Στη φόρμα βάλε: Κώδικας: Private Sub Button_Click()
ItmData = Me.List1
Me.List1.Requery
Me.List1 = ItmData
End Sub
Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Τάσο..!! μερικές φορές η λύση είναι κάτω απο την μήτη μας.... και εμεις την ψάχνουμε μέσο Λαμίας..!! χα χα Το λέω γιατί ένας τόσο "γελίος" κώδικας έλυνε το θέμα .. και εγώ το είχα πλατιάσηηηηηηηη τόσοοοο πολύ στο μιαλό μου.. Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ..! Γιώργος... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Λίστες Combo boxes | SOELLICHA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-11-11 14:41 |
Η ώρα είναι 15:29.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο