| Visual Basic for Applications (VBA) Ερωτήσεις / Απαντήσεις σε σχέση με τη χρήση της VBA. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους ! Ασχολούμαι με μια εφαρμογή η οποία θέλω να φτιάχνει αρχείο *.txt, τοποθετώντας εκεί τα περιεχόμενα ενός ερωτήματος της εφαρμογής. Κάνω χρήση της πρότασης : Κώδικας: DoCmd.OutputTo acOutputQuery, "ΓΟΝΕΙΣΤΕΚΝΑ", acFormatTXT, "C:\ΦΑΚΕΛΟΣ\Family.txt" Όμως έχω δυο ερωτήματα -σχετικά με το ζήτημα που σας αναφέρω:
|
|
|
|
Καλησπέρα Νίκο! Ένας τρόπος είναι αυτός: Κώδικας: Sub test()
Dim TextFilePath$
TextFilePath = Replace(CreateObject("WScript.Shell").SpecialFolders("Desktop") & "\Family.txt", "\\", "\")
DoCmd.OutputTo acOutputQuery, "ΓΟΝΕΙΣΤΕΚΝΑ", acFormatTXT, TextFilePath
' Άλλες διαδρομές Φακέλων του συστήματος:
' Desktop
' AllUsersDesktop
' AllUsersStartMenu
' AllUsersPrograms
' AllUsersStartup
' Desktop
' Favorites
' Fonts
' MyDocuments
' NetHood
' PrintHood
' Programs
' Recent
' SendTo
' StartMenu
' Startup
' Templates
End Sub
Κώδικας: TextFilePath = Replace(Environ("USERPROFILE") & "\Desktop\Family.txt", "\\", "\")
Άλλες σταθερές για την Environ(): ALLUSERSPROFILE APPDATA COMPUTERNAME HOMEDRIVE HOMEPATH PATH PROGRAMFILES SYSTEMDRIVE SYSTEMROOT TEMP TMP USERNAME USERPROFILE WINDIR Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα ! Τάσο, η απάντησή σου καταδεικνύει οτι το ερώτημά μου ήταν απο τα 'δύσκολα'. Μόνος μου δεν θα μπορούσα να πλησιάσω στην επίλυσή του... Σε ευχαριστώ για τη λύση που με πρόσφερες. Είναι σημαντική για μένα... Φιλικά / Νίκος Δ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΕΝΤΟΛΗ "Εξοδος σε" | Deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-03-09 19:30 |
Η ώρα είναι 15:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο