| Visual Basic for Applications (VBA) Ερωτήσεις / Απαντήσεις σε σχέση με τη χρήση της VBA. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα..!! Εχω ένα θέμα στον SQL εάν τυχών ξέρει κανείς ας βάλει ενα χεράκι..!! Λοιπόν Εχω ένα πεδίο στον SQL (αριθμός) και θέλω να το μετατρεψω σε κειμενο.. δλδ τι μπορω να κανω τώρα..! isnull("πεδιοSQL"; N 'καταχωρημένο') as kataxorimeno Αυτό το κάνω εάν το πεδίο μου "ερχεται" null Τώρα θέλω εάν το πεδίο εχει εγγραφή αριθμητικη να μπορώ να κάνω μετατροπή σε κειμενο... Δοκιμασα την convert αλλα δεν καταφερα πολλά..! Εαααααννννννν τυχών καποιος γνωρίζειιι..!!! ας βάλει ένα χεράκι..! Γιώργος..! |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο! Αν και δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, δοκίμασε αυτό: SELECT IIf(IsNumeric([fldID]),Cdbl([fldID]),cstr([fldID])) AS MyNumber FROM Table1; Αν με το "θέλω να το μετατρεψω σε κειμενο.." εννοείς σε κείμενο ολογράφως κάν' το έτσι: SELECT IIf(IsNumeric([fldID]),NumToWords([fldID],false),[fldID]) AS MyNumber FROM Table1; Τη NumToWords() θα τη βρείς ΕΔΩ. ...ελπίζω να σε πέτυχα... ![]() Γιάννης Υ.Γ. Άλλαξα τον τίτλο του θέματός σου γιατί ήταν πολύ γενικός.
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ![]() ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα Γιαννη.. Ξυστά πέρασες.. χα χα Λοιπόν Βασικά αυτο που θελω ειναι οταν βλέπω έναν νουμερο να το αντικαταστο με κειμενο.. αλλα όχι το ιδιο νουμερο ολογραφος το κειμενο 8α ειναι ασχετο.. κατι που εγώ 8α γράφω προκειμενου να δειξω στον χρηστη ότι αυτο που έκανε καταχωρηθηκε.. Φιλικα Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Μετατροπή έκθεσης σε PDF | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 16-08-11 09:34 |
| [Γενικά] Μετατροπή ώρας | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-03-11 08:13 |
| [Γενικά] μετατροπή σε ωρα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-10 10:15 |
| [Μορφοποίηση] Ομαδοποίηση αριθμητικών δεδομένων | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-06-10 01:08 |
| Μετατροπή Μακροεντολής σε VB | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-12-09 20:45 |
Η ώρα είναι 12:11.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο