| Outlook - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το Microsoft Outlook. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ενας φίλος αγόρασε ένα latop και θέλω να του κάνω τις ρυθμίσεις του λογαριαμού. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θυμάται τον κωδικό πρόσβασης. Υπάρχει τρόπος να τον βρω απο το Outlook που έχει εγκατεστημένο στον σταθερό υπολογιστή του ? Η έκδοση στον σταθερό είναι 2003 (win xp ) και στο laptop 2007 (win 7) Ευχαριστώ
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Οποιος ξεκινάει πάντα κάπου καταλήγει.;) office 2007 |
|
|
|
Καλησπέρα Μανώλη! Όχι δεν υπάρχει τρόπος μέσα από το Microsoft Office που να επιτρέπει την ανάκτηση κωδικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ευτυχώς...) Υπάρχουν εμπορικά προγράμματα στο Διαδίκτυο που μπορούν να ανακτήσουν τον κωδικό λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook 2003 (Password Recovery). Η πιο απλή λύση είναι να ζητήσει νέο κωδικό από τον σύνδεσμο "Ξέχασα τον κωδικό μου" που υπάρχει σtτην ιστοσελίδα login του Εξυπηρετητή Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-Mail provider). Αν η υπηρεσία αυτή δεν υποστηρίζεται, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προκειμένου να του αποσταλεί νέος κωδικός. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| |||
| |||
|
Τάσο σε ευχαριστώ Αυτή την απάντηση περίμενα και εγω. Είχα μια μικρή ελπίδα μήπως οι "μάγοι" του Office είχαν κάτι καλύτερο. Τάσο σε ευχαριστώ Φιλικά Μανώλης
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Οποιος ξεκινάει πάντα κάπου καταλήγει.;) office 2007 |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 31 | 21-02-12 13:22 |
| [ Συναρτήσεις ] Έλεγχος Εγκυρότητας λογαριασμού ΙΒΑΝ | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-10-11 21:12 |
| [ Φόρμες ] Aρχικές ρυθμίσεις φόρμας | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-05-11 19:30 |
| Access 2003 - ρυθμίσεις ασφαλείας | Tasos | Τα Νέα του Ms-Office.gr | 0 | 29-12-10 21:58 |
| Ακύρωση λογαριασμού | Meteora | Outlook - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-10 16:25 |
Η ώρα είναι 11:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο