|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ. Οι βαθμολογίες βγήκαν. Οι βάσεις βγήκαν. Το αποτέλεσμα ? Η κόρη μου πέρασε στην Θεσσαλονίκη Και ο μπαμπάς τι πρέπει να κάνει ? Μα φυσικά να αρχίσει το τρέξιμο για την αναζήτηση σπιτιού ![]() Προκειμένου λοιπόν να πάω άγνωστος μεταξύ αγνώστων σε μια άλλη πόλη και να μην ξέρω απο που να αρχίσω σκέφτηκα ότι στο φόρουμ αυτό υπαρχουν κάποιοι φίλοι που ίσως θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Κάθε βοήθεια λοιπόν ευπρόσδεκτη. Φιλικά Μανώλης
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Οποιος ξεκινάει πάντα κάπου καταλήγει.;) office 2007 |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Μανώλη. Εύχομαι στη κόρη σου καλή αρχή και να κερδίσει με τις σπουδές της, ότι έχει σχεδιάσει. Θα στείλω σε προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνό μου ώστε να τα πούμε. Καλό βράδυ / Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Nίκο καλησπέρα Σε ευχαριστώ για τις ευχές και την ανταπόκριση σου. Θα περιμένω. Με εκτίμηση Μανώλης
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Οποιος ξεκινάει πάντα κάπου καταλήγει.;) office 2007 |
|
| ||||
| ||||
|
Δες email !
|
|
| |||
| |||
|
Συγχαρητήριααααααααα!!!! Εαν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι στη διάθεσή σας!! Πάντως ως συμβουλή (και έχοντας μείνει σε αρκετές περιοχές στην Θεσσαλονίκη (Φάληρο, Χαριλάου, Κέντρο, Ηλιούπολη, Σταυρούπολη΄, Εύοσμο) προτείνω δυτικές συνοικίες απο άποψη κόστους και κατασκευής κτηρίων. Δυτικά προτείνω Εύοσμο (δεν έχει τόση "αλητεία" όσο οι υπόλοιπες περιοχές) και Ηλιούπολη. Το μανίκι με αυτές τις περιοχές είναι οτι είσαι περίπου 30-45 λεπτά μακριά απο την Πανεπιστημιούπολη... Για όποιαδήποτε βοήθεια στην διάθεσή σου.. Φιλικά, Άγγελος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Η ώρα είναι 11:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο