|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, Για όσους δεν το ξέρουν σήμερα ο Τάσος έχει γενέθλια επομένως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Τάσο. Εύχομαι ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και να έχεις όπως πάντα το κουράγιο να συνεχίζεις έτσι δυναμικά πάντα στην ζωή με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συναντάς.
__________________ Κωνσταντίνος / kon73 Τι δεν πρέπει να έχεις :*Πλούτο χωρίς μόχθο *Πολιτική χωρίς αρχές *Απόλαυση χωρίς συναίσθημα *Γνώση χωρίς χαρακτήρα *Εμπόριο χωρίς ήθος *Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά *Λατρεία χωρίς θυσία. Μαχάτμα Γκάντι |
|
| ||||
| ||||
|
Εγω δεν το ηξερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΣΟ Με υγεια και χαρα. Σου ευχομαι να ζησεις καλες εποχες... Συνεχισε την καλη δουλεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
|
|
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκεφτήκατε! Στα 44 μου παίρνω από όλους εσάς δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω. Να είστε όλοι καλά!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| ||||
| ||||
|
Φίλε μου εύχομαι Χρόνια Πολλά με χαρά και ευτυχία να διάγεις τα όσα χρόνια σού δινει ο Θεός . Να είσαι καλά για όσα μας προσφέρεις.
|
|
| |||
| |||
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ++ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ
__________________ Δήμος |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ Τάσο ! Η οικογένειά μου και εγώ σε ευχόμαστε απο καρδιάς υγεία, ευτυχία, ... για πολλά-πολλά χρόνια. Φιλικά / Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Αν και λίγο καθυστερημένος (αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες γιορτές κρατούν 40 μέρες όπως λέει και ο σοφός λαός…) , Τάσο μου οι επιθυμίες σου ευχές μου. Φιλικά Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Η ώρα είναι 11:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο