|
| ||||
| ||||
| καλησπέρα! να σας ευχηθώ καλή αρχή σε αυτό το νέο ξεκίνημα;) εύχομαι όλα να πάνε καλά και επειδή ξέρω ότι σας αρέσει πραγματικά αυτό που κάνετε να σας πάνε όλα δεξιά;) ![]() και αφού έδωσα τις ευχές μου να σας συστηθώ κιόλας: είμαι η dimzoozoo η αλλιώς Μαρία και πάλι καλή αρχή!!!!! ΥΣ.Καταπληκτικη δουλεια το foroum........ Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! !;); |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα! Αγαπητή μου φίλη Μαρία, σ ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και.. ένα μεγάλο καλωσόρισες στο φόρουμ! Μας έκανες και το "ποδαρικό" Παρόλο που δεν έχουμε ξεκινήσει επίσημα, μπορώ να πώ ότι έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία που όμως είναι ατελείωτη!! Φαντάσου τα Tips & Tricks που πρέπει να περάσουμε στις θεματικές ενότητες του φόρουμ.... Δεν ξέρω από που ν αρχίσω!! Και πάλι σ ευχαριστώ! Τα λέμε.... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Καλή αρχή και απο εμένα Εύχομαι οι προσδοκίες που έχετε για αυτό το foroum να γίνουν πραγματικότητα. Οπως βλέπω στα μέλη υπάρχει μια πολύ δυνατή ομάδα (Tassos , gr8styl , nisgia ) γεμάτη κέφι και μεράκι , η οποία είναι πάντα πρόθυμη να δίνει λύσεις στα προβλήματα μας. Ανυπομονούμε να δούμε τα tips και tricks.
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Οποιος ξεκινάει πάντα κάπου καταλήγει.;) office 2007 |
|
| ||||
| ||||
|
Μπράβο σας επιτέλους ένα ελληνικό φόρουμ για το MS-Office. Καλή αρχή και καλή επιτυχία !!! Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα και καλή αρχή σας εύχομαι καλό κουράγιο πιστευώ οτι μεσα απο αυτό το φορουμ θα μάθουμε πολλά πράγματα, εύχομαι να μην διαψευσθώ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλέ μου φίλε (δε ξέρω το μικρό σου όνομα) καλησπέρα. Σε καλωσορίζουμε στο νέο αυτό βήμα και μπορούμε με βεβαιότητα να σου εγγυηθούμε (μιας και το Team των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτό το Forum είναι υψηλών προδιαγραφών) ότι σε κάποιο από τα θέματα που μελλοντικά θα σε απασχολήσουν θα βρεις τις κατάλληλες απαντήσεις-λύσεις. |
|
| |||
| |||
|
καλή αρχή και καλή επιτυχία και απο εμένα
|
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ Γρηγόρη καλησπέρα και καλωσόρισες (έστω και καθυστερημένα) στο φόρουμ! Όπως βλέπεις, δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι αλλά σε 2 το πολύ μέρες, πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι. Με εκτίμηση Τάσος Φιλοξενίδης |
|
| ||||
| ||||
|
Κώστα, Τάσο και τα άλλα παιδιά, τις καλύτερες ευχές μου για να πετύχετε ότι έχετε στο μυαλό σας. Ε κ π λ η κ τ ι κ ό αυτό που βλέπω ! Μπράβο σας. Τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής μας. Να είστε πάντα καλά. Νίκος Δημάσης |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ μου ΝΙΚΟ να΄σαι καλά και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια .ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει όλους !! Με εκτίμηση Γιώργος Πάνος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BetTop.gr : 09-11-09 στις 19:12. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| χρονια πολλα και καλη χρονια !!!!!!! | sakis | Off topic - Εκτός θέματος | 0 | 01-01-10 11:04 |
| Καλα Χριστουγεννα - Καλη Χρονια - Ευτυχισμενο το 2010 | Chris | Off topic - Εκτός θέματος | 0 | 24-12-09 16:35 |
Η ώρα είναι 10:55.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο