Forum

Αναζήτηση στο ms-office.gr

Πάμε!
ms-office.gr > Forum > Άλλα... > Off topic - Εκτός θέματος > Ένα σχολιασμό μόνο και τίποτα άλλο.
Παλιά 10-05-11, 16:46
Το avatar του χρήστη kon73
Όνομα: Ηλιάδης Κωνσταντίνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Ένα σχολιασμό μόνο και τίποτα άλλο.

Καλησπέρα σε όλους και ιδίως στον παλιόφιλο τον Τάσο.

Έχω καιρό να γράψω ίσως και παραπάνω από χρόνο ωστόσο θα περάσω αυτό το Link ως τον προσωπικό μου σχολιασμό για την μέχρι τώρα πορεία του Forum.

Και ως κύρια ερώτηση που έχω να κάνω σε όλους που ρωτούν και όχι φυσικά για τους ακούραστους φίλους που απαντούν. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ για το ερώτημα που έχεις κάνει φίλε Χ που ρωτάς ;

Ιδού και το Link για ένα φαινόμενο που μαστίζει όλα τα σχετικά Forum.

What have you tried?

Καλό καλοκαίρι

Φιλικά

Ηλιάδης Κωνσταντίνος

Τι δεν πρέπει να έχεις :*Πλούτο χωρίς μόχθο *Πολιτική χωρίς αρχές *Απόλαυση χωρίς συναίσθημα *Γνώση χωρίς χαρακτήρα *Εμπόριο χωρίς ήθος *Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά *Λατρεία χωρίς θυσία. Μαχάτμα Γκάντι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-11, 09:33
Το avatar του χρήστη Tasos
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους!

Κωνσταντίνε, καλωσόρισες! Χαρά μας που σε διαβάζουμε!

Για μένα, εξετάζοντας το θέμα συνολικά και μη λαμβάνοντας υπόψη μεμονωμένες περιπτώσεις,
καθένας έχει προσπαθήσει με τον δικό του τρόπο (βασισμένο στις γνώσεις και την
ιδιοσυγκρασία του και όχι όπως θα βόλευε έναν προχωρημένο πιθανό απαντητή της ερώτησης
)
πριν υποβάλλει μια ερώτηση στο φόρουμ.

Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε ερώτηση ενός μέλους, ακόμα και αν είναι του τύπου "που
βρίσκω το κουμπί του Office στην Excel 2007
" είναι αποδεκτή και πολύτιμη αφού η
απάντηση της προσθέτει ακόμα ένα λιθαράκι στη γνωσιακή βάση του φόρουμ προς κοινό
όφελος όλων.

Αυτό που εγώ θεωρώ μάστιγα των φόρουμ γενικά, είναι η άπρεπη συμπεριφορά που
διακρίνεται μέσα από τα μηνύματα κάποιων που δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι στην
άλλη άκρη του σύρματος υπάρχουν άνθρωποι και όχι ρομποτάκια και να συμπεριφερθούν
ανάλογα.
Με υπερηφάνεια αναφέρω ότι στο δικό μας φόρουμ δεν έχουμε τέτοια "κρούσματα" (
με απειροελάχιστες εξαιρέσεις ) !

Δε θεωρώ μάστιγα των φόρουμ τη μερίδα εκείνων που δεν ενδιαφέρονται να μάθουν αλλά μόνο
"να κάνουν τη δουλειά τους" μέσα από παραδείγματα που τους προσφέρονται από τα φόρουμ.
Απεναντίας, μια απάντηση στις ερωτήσεις τους θα ωφελήσει πολύ περισσότερο τα υπόλοιπα
μέλη ενός φόρουμ από τους ίδιους.
Αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν έστω και έμμεσα σε έναν χώρο που δογματικά δεν ανήκουν
και δυστυχώς όμως για εκείνους, αργά ή γρήγορα φτάνουν στο σημείο διακόψουν το έργο τους
λόγω έλλειψης γνώσεων που δεν φρόντισαν να αποκτήσουν.

Αυτός ήταν ο δικός μου σχολιασμός.
Ας δούμε όμως πως το βλέπουν και οι υπόλοιποι φίλοι.

Φιλικά

Τάσος
Παλιά 11-05-11, 13:40
Όνομα: Λευτέρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Αποψη

Καλησπέρα.
Σαν νέο μέλος της παρέας, θα πώ και την δική μου άποψη, φέρνοντας σαν πρώτο παράδειγμα τον εαυτό μου.
Οι γνώσεις μου για το excel, με το οποίο ασχολούμαι, θεωρώ πως είναι μέτριες προς καλές.
Φτιάχνω αρκετά χρόνια τώρα προγραματάκια που τα χρησιμοποιώ στη δουλειά μου.
Παρακολουθώ το Forum σαν επισκέπτης 2-3 μήνες τώρα. Με έχει βοηθήσει πολύ και μου έχει μάθει πράγματα νέα. Κοιτάω τι κάνει κάποιος και προσπαθώ να καταλάβω την λογική του και πως το κάνει και αναρωτιέμαι αν μπορεί να μου χρησιμεύσει κάπου με τις δικές μου μετατροπές ή χωρίς αυτές! Έτσι διαπίστωσα πως κάποια πράγματα που τα κάνω με Α τρόπο εγώ, κάποιος άλλος με τρόπο Β, τα κάνει πολύ πιό εύκολα και πολύ καλύτερα.Το ψάχνω λοιπόν αλλά κάποια πράγματα που για μένα είναι βουνό, για καποιους άλλους είναι παιγνίδι και αναρωτιούνται: Καλά γιατί δεν ψάχνεται λίγο και μόνος του; Τα θέλει έτοιμα; Όχι αλλά δεν έχει τις γνώσεις να το κάνει.
Όπως εγώ όταν παρουσιάζω κάποιο προγραμματάκι στους συνεργάτες μου που έχουν ελάχιστη σχέση με το excel, με κοιτάνε και απορούν πως μπόρεσα να φτιάξω κάτι τέτοιο, γιατί σε αυτούς φαντάζει κάτι απίστευτα δύσκολο.
Άρα λοιπόν χωρίς να απορίπτω, πως κάποιοι κάνουν απλά αντιγραφή, θεωρώ πως οι πιό πολλοί ασχολούνται με αυτό που τους προτείνουν και ψάχνονται.Άλλωστε είναι χώρος ανταλλαγής σκέψεων και φυσικά συμμετάσχει(απαντάει) όποιος θέλει και ΑΝ θέλει. έτσι δεν είναι;;(Δεν έχψ συμμετάσχει ΠΟΤΕ σε άλλο FORUM και δεν είμαι σίγουρος))

Με εκτίμηση

Λευτέρης
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 01-11-11 07:21
[ Φόρμες ] Εισαγωγή μόνο αριθμών σε πεδίο Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 06-02-11 08:58
[Access - VBA] Αντιγραφή περιεχομένου κελιού σε άλλο κελί Meteora Visual Basic for Applications (VBA) 4 09-09-10 15:31
Report με μονο ενα record koxcygr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 31-12-09 09:58
Εισαγωγή Τιμής απο Ένα πεδίο σε Άλλο athigb Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 11-12-09 13:57

Η ώρα είναι 10:49.