| Ms-Office Γενικές ερωτήσεις για τις εφαρμογές του Microsoft Office. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
φιλοι καλο μεσημερι χρησημοποιω τα office 2003 και κατεβαζοντας μερικες βασεις με καταληξη accdb δεν μου ανοιγουν και μου βγαζει το unrecognised database format υπαρχει καμια ιδεα? |
|
| ||||
| ||||
|
Απλα φιλε μου δεν εχεις το OFFICE 2007. Οι ΒΔ της ACCESS στο OFFICE 2007 δεν ειναι σε μορφη .mdb αλλα σε .accdb.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα Τολη Ναι εχω τα office 2003 με αυτα τα office πως μπορω αν ανοιξω εγγραφα που ειναι δημιουργημενα με office 2007? Γινεται.... Ευχαριστω |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Φίλε μου μέσα από Office 2003 δεν μπορείς να ανοίξεις καμία εφαρμογή του Offece2007 (Word, Excel, Access,...). Μια λύση σωστή υπάρχει : Αναβάθμιση! Καλό σου απόγευμα/ Νίκος Δ Υστερολόγιο: Στο σχολείο είχαμε μια εφαρμογή (?) που έκανε 'μετατροπή' αρχείων Excel και Word από 2007 σε 2003. Δεν έκανα ποτέ χρήση αυτής... |
|
| |||
| |||
|
Νικο ευχαριστω... Θα ακολουθησω την συμβουλη σου office 2007 η τα νεα office 2010? |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Εγώ έχοντας ήδη στην κατοχή μου μέχρι και την έκδοση 2007, θα προτιμούσα το Office 2010 τόσο για την εργονομία του όσο και τις νέες δυνατότητες που κάνουν τη ζωή του προγραμματιστή (και επομένως του χρήστη) ευκολότερη. Πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Βασικές δυνατότητες της Access - Access - Microsoft Office Τάσος
__________________ Το Φόρουμ στηρίζεται και από τα Feedback των μελών του. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Format Ημερομηνίας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-06-10 17:49 |
Η ώρα είναι 06:45.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο