Forum

Αναζήτηση στο ms-office.gr

Πάμε!
ms-office.gr > Forum > Microsoft Office > Ms-Office > Δημιουργία ερωτηματολογίου

Ms-Office Γενικές ερωτήσεις για τις εφαρμογές του Microsoft Office.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-09-11, 17:48
Όνομα: Ράνια
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Δημιουργία ερωτηματολογίου

Γειά σας.
Παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και πραγματικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.
Θέλω να δημιουργήσω ένα ερωτηματολόγιο όπου θα έχω ερωτήσεις και θα τσεκάρω τις απαντήσεις. Το κάθε ερωτηματολόγιο θα πρέπει να σώζεται με συγκεκριμένο όνομα ή κωδικό.
Πρέπει να χρησιμοποιήσω ACCESS ή EXCEL;
Η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική:
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-11, 19:14
Όνομα: Λευτέρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2003

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους.

Ράνια καλώς ήρθες στην παρέα(Πολύ καιρό μέλος, αλλά πρώτη φορά απευθύνεις ερώτημα)

Εγώ μπορώ να μιλήσω, μόνο για Excel και θεωρώ πως μπορεί να δημιουργηθεί μία εφαρμογή, σαν και αυτή που ζητάς.

Βέβαια, τα στοιχεία που δίνεις είναι ελάχιστα, έως μηδεμινά. Βοηθησέ μας και δώσε μας, τουλάχιστον ένα δείγμα του τι ζητάς να παίρνεις και θεωρώ πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε να στήσεις, την εφαρμογή που σκέφτεσαι.

Κυριολεκτικά στο πόδι, έφτιαξα ένα δείγμα, που στο επισυνάπτω. Πάνω σε αυτό ή σε ένα δικό σου, δείξε μας το τι στοιχεία θέλεις να παίρνεις.
Τα λέμε..
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls Ερωτηματολόγιο.xls (19,5 KB, 64 εμφανίσεις)

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-11, 22:39
Όνομα: Ράνια

Προεπιλογή

Λευτέρη καλησπέρα.
Πραγματικά δεν έδωσα τις πληροφορίες που έπρεπε για να γίνει αντιληπτό τι θέλω να δημιουργήσω.
Αυτό που χρειάζομαι είναι κάτι αντίστοιχο σε αυτό που βρίσκεται στο παρακάτω link. Είναι το CUSTOMERS RESEARCH

myExcel.gr: ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Θέλω μια παρόμοια φόρμα μοναδική για κάθε κωδικό. Να την συμπληρώνω και να αποθηκεύεται.
Μαλλον όμως είναι πολύ δύσκολο για να το φτιάξω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-11, 08:22
Όνομα: Λευτέρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2003

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους.

Ράνια, γράφεις στο μήνυμά σου.

“Μαλλον όμως είναι πολύ δύσκολο για να το φτιάξω.”

Φυσικά και είναι δύσκολο να το φτιάξεις, Δεν είναι όμως κάτι που δεν γίνεται. Εκείνο που αλλάζει είναι ο βαθμός δυσκολίας. Εμένα μπορεί να μου πάρει π.χ 10 ώρες, του Θανάση(καλώς μας γύρισες φίλε), ή του Τάσου να τους πάρει 1 ώρα, εσένα μπορεί 5 ώρες..

Το δείγμα που μας πρότεινες να δούμε, έχει λίγο κώδικα, αλλά εγώ είμαι σίγουρος, πως μπορούμε να το κάνουμε με απλούς τύπους, χρησιμοποιώντας συναρτήσεις.

Εγώ έχω όλη την διάθεση, να σε βοηθήσω, να το φτιάξεις. Αν λοιπόν έχεις διάθεση για δουλειά, ξεκίνα, στήσε μία- δύο ερωτήσεις με τις απαντήσεις του, όπως στο Video που βλέπεις πχ. με τα κομμωτήρια, ανέβασέ το και να είσαι σίγουρη, πως θα βρεθούν φίλοι να σε βοηθήσουν να το φτιάξεις(Αναφέρεις, πως είσαι μέτριος χρήστης της EXCEL, οπότε δεν θα είναι και τόσο δύσκολο)
Για μένα τουλάχιστον, αλλά και για τα περισσότερα μέλη εδώ, το ψάξιμο και το παίδεμα για να φτιάχνω νέα πράγματα, με εξιτάρει(Το δείχνω και με την υπογραφή μου άλλωστε). Αυτή είναι η χαρά της δημιουργίας.
Αυτή είναι η δική μου θέση και την λέω την στιγμή που κάποιο άλλο μέλος της παρέας(που το βλέπει διαφορετικά το θέμα), να ετοιμάζει μία πρόταση για το θέμα σου.
Συγνώμη για την μακρυγορία μου..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-11, 12:12
Όνομα: Στελιος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

εδω θελω να κανω μερικες αφισες για ενα παρτυ που κανουμε στο σχολιο και δεν ειμαι σιγουρος
για το ακριβος πως θα πρεπει να τα κανω!
Υπαρχει καποιο preset για αφισες η κατι αναλογο?! Θελω να ειναι με χρωμα αλλα δεν ξερω
σε τι κατασταση θα ειναι οι εκτυπωσεις, θα μπορουσαμε να τα στηλουμε print24 και τετοια
για εκτυπωση αλλα δεν ξερω και απο τιμες τι παιζει..
Μπορει κανεις να δωσει μερικες ιδεες!?!
Ευχαριστω,
Στελιος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας sethii Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 31-03-11 07:52

Η ώρα είναι 00:25.