| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους! Όλο περίεργες ιδέες μου έρχονται στο project που δουλεύω αυτές τις μέρες...... Μήπως υπάρχει κάποια συνάρτηση που με το πάτημα κουμπιού, να χρονομετρεί και με το πάτημα πάλι να σταματάει ο χρόνος;(χρονόμετρο) Φιλικά Λευτέρης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 21-05-11 στις 12:37. Αιτία: Change prefix |
|
|
|
Λευτέρη, το θέμα έχει απαντηθεί εδώ Χρονόμετρο στην Excel Το φόρουμ διαθέτει και αναζήτηση για τα μέλη του |
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη σου επισυνάπτω σχετικό αρχείο με τον κώδικα όπου με είχε βοηθήσει ο Τάσος.Μάλιστα μπορείς να προσαρμόσεις τον κώδικα βάζοντας ή όχι χρονικό όριο.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το συμβάν Timer απενεργοποιείται όταν εκτελείς κάποια άλλη ενέργεια στην Excel. Φιλικά |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και ευχαριστώ και τους δυό σας πολύ. Θανάση λίγα πράγματα ξέρω για το forum(σαν νέο μέλος), αλλά ξέρω πως έχει και αναζήτηση, επειδή την χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Πατώντας χθές στην αναζήτηση. "χρονόμετρο στο excel",δεν μου έδινε αποτέλεσμα. Το ίδιο και πρίν λίγο(με παρέπεμπε στο δικό μου θέμα). Μήπως κάνω κάτι λάθος; Ακόμα να πώ πως η ερώτησή μου έλεγε χρονόμετρο με συναρτήσεις, επειδή δεν ξέρω τίποτα από κώδικα. Το θέμα με το χρονόμετρο του Τάσου το είχα βρεί ψάχνοντας στο Google, αλλά επιδή είχε κώδικα, είπα να ρωτλησω για συναρτήσεις. ![]() Τζίμη, αφού δεν μπορώ, από ότι κατάλαβα να χρησιμοποιήσω συναρτήσεις, να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικό σου ή του Τάσου σε ένα δικό μου πρόγραμμα.(1)Δεν ξέρω άν μου το επιτρέπετε και 2) Δεν ξέρω πως να το κάνω!!!!!!) Εγώ θα ήθελα σε ένα κελί να κάνω start & stop και στο διπλανό να μετριέται ο χρόνος. Αυτό θα γίνεται σε όλη τη στήλη και για πολλά κελιά...(Αν θέλετε δείτε το συνημένο.) Γίνεται; ![]() Φιλικά Λευτέρης. |
|
|
|
Λευτέρη, δες στο συνημμένο την πρότασή μου για Χρονόμετρο με συναρτήσεις και χωρίς VBΑ ![]() Αξιοποίησα την πρόταση του φίλου Τάσου από τα χρήσιμα για Timestamp Τώρα όσον αφορά την αναζήτηση ![]() Μην χρησιμοποιείς εισαγωγικά και προσπάθησε να γράφεις σπάνιες λέξεις ![]() πχ αν αναζητήσεις χρονόμετρο θα σου δώσει 6-7 θέματα (από όλες τις ενότητες Excel VBA Access κλπ) αν αναζητήσεις "Χρονόμετρο στο Excel" θα σου δώσει μόνο το δικό σου θέμα. Πες μας αν σε καλύπτει το συνημμένο και αν κάτι δεν είναι κατανοητό, ρώτα στο φόρουμ Τα λέμε ![]() Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Θανάση καλημέρα και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Θεωρώ πως η δουλειά σου αυτή, θα φανει χρήσιμη σε πολλούς με πρώτον εμένα. Δουλέυω στο δικό μου project και με πιέζει ο χρόνος για αυτό δεν το κοιτάω τώρα αναλυτικά Κοίτα το λίγο, γιατί με το που το ανοίγεις, δημιουργεί κυκλική αναφορά στο D6. Πάντως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Εξαιρετική δουλειά! Φιλικά Λευτέρης. |
|
| |
| Παράθεση:
Μενού/Επιλογές καρτέλα Υπολογισμός. Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. |
|
| |||
| |||
|
Τό έκανα και ο.κ! Θα μελετήσω αύριο στο σπίτι τις συναρτήσεις για να καταλάβω πως γίνεται... Αυτό με τις διαδοχικές προσεγγίσεις, τι ακριβώς κάνει φίλε; Τα λέμε Λευτέρης. |
![]() |
| Ετικέτες |
| novba, time, χρονικό διάστημα, χρονόμετρο, ώρες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Χρονόμετρο στην Excel | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 05-04-11 16:04 |
| Σταμάτημα του συμβάν "με το χρονόμετρο" | ileon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-11-10 01:32 |
| [ Φόρμες ] Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-04-10 08:51 |
Η ώρα είναι 13:02.

για τα μέλη του 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο