| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής : Στην έκθεσή μου έχω ένα πλαίσιο κειμένου στο οποίο φαίνεται η ημερομηνία [=Date() ]. Θέλω σε 3 διαφορετικά πλαίσια κειμένου να έχω το εξής : αν ημερομηνία 5/5/2010 τότε πλαίσιο 1 : 5 πλαίσιο 2: Τετάρτη πλαίσιο 3: Μαΐου Υπάρχει κάποιος κώδικας γι’ αυτό . |
|
|
|
Καλημέρα Μιχάλη! Έστω ότι το πεδίο με την ημερομηνία έχει το όνομα "txtDate" και τον τύπο Date() Δεν είναι απαραίτητη η χρήση κώδικα. Μπορείς να περάσεις του παρακάτω τύπους στην Προέλευση στοιχείου ελέγχου του κάθε πεδίου όπως παρακάτω: πλαίσιο 1: Κώδικας: =Day([txtDate]) Κώδικας: =Choose(Weekday([txtDate]);"Κυριακή";"Δευτέρα";"Τρίτη";"Τετάρτη";"Πέμπτη";"Παρασκευή";"Σάββατο") Κώδικας: =Choose(Month([txtDate]);"Ιανουαρίου";"Φεβρουαρίου";"Μαρτίου";"Απριλίου";"Μαϊου";"Ιουνίου"; "Ιουλίου";"Αυγούστου";"Σεπτεμβρίου";"Οκτωβρίου";"Νοεμβρίου";"Δεκεμβρίου") Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| ||||
| ||||
|
Τάσο καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Ημερομηνία μετά από 6 μήνες | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 10-04-12 12:56 |
| [ Εκθέσεις ] Ημερομηνία μετά από 6μήνες | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-07-11 21:20 |
| [Μορφοποίηση] Ημερομηνία και Μορφοποίηση | ikaros80 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-04-11 21:23 |
| [ Συναρτήσεις ] Ημερομηνία | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-11-10 16:00 |
| ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-04-10 16:09 |
Η ώρα είναι 17:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο