| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
καλημερα και καλως σας βρηκα....και ξεκιναω με μια απορια πως παιζουν videakia μεσα σε access?παραθετω την προσπαθεια που εκανα μονος μου παρακατω... αρχικα εχω εναν πινακα με στηλες τιτλοσ ταινιας και θρλ ταινιας (δλδ που βρισκεται στον σκληρο η ταινια) μετα υπαρχει μια φορμα μεσα στην οποια εχω βαλει αρχειο activex (wmp) με τιτλο WMPlayer, ενα πλαισιο λιστας που μου εμφανιζει τον πινακα και ενα κουμπι εντολης που στο κλικ εχει την ακολουθη εντολη cmdPlayMovie_click() if not isnull(me.listmovies)then me.wmplayer.url=me.listmovies else MsgBox "First select a movie" end if end sub αλλα πατωντας το κουμπι δεν βλεπω την ταινια τι κανω λαθος? |
|
|
|
Φίλε μου Μάριε, καλωσόρισες στο νέο φόρουμ! Η απάντηση που θέλω να σου δώσω θα είναι εύστοχη μόνο όταν γνωρίζω την έκδοση Office που χρησιμοποιείς αλλά και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος σου. Μπορείς αν θέλεις, να συμπλήρώσεις τα στοιχεια αυτά μια φορά στα ανάλογα πεδία που υπάρχουν στον Πίνακα Ελέγχου και συγκεκριμένα στο μενού "Χρήσιμες πληροφορίες". Με εκτίμηση Τάσος Φιλοξενίδης
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word |
|
| ||||
| ||||
|
windows xp sp2 και office 2000...ελπιζω να τα εκανα σωστα με τις πληροφοριες
|
|
|
|
Καλησπέρα σε όλους! Μάριε, δες αν σου κάνει ο κώδικας στο συνημμένο παρακάτω ( απλό παράδειγμα σε μορφή 2002/2003). Κανονικά, με τον παρακάτω κώδικα θα πρέπει να δουλέψει:
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών σε VB.Net, Access, Excel, Outlook, Word Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 25-11-09 στις 19:42. |
|
| ||||
| ||||
|
καλημερα...νομιζω οτι με υπερκαλυψες....ευχαριστω πολυ και βεβαια το δικο σου ειναι πιο ευπαρουσιαστο απο το δικο μου που ειναι πιο χυμα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marios1984 : 12-11-09 στις 09:41. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Αναζήτηση σε υποφόρμα μέσω φόρμας | nikipyl | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 21-10-11 17:32 |
| Μήνας μέσω πεδίου ημερομηνίας | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-07-11 14:19 |
| Access Video για Νέους Χρήστες | editolis | Access - Tips & Tricks | 0 | 08-04-10 23:30 |
| Εισαγωγή formula σε κελί μέσω VBA... | ChryssaV | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-10-09 10:05 |
| Έλεγχος πρόσβασης στο Internet μέσω κώδικα | ChryssaV | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 06-08-09 17:32 |
Η ώρα είναι 17:13.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο