Forum

Αναζήτηση στο ms-office.gr

Πάμε!
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Υποφόρμες ] Αυτόματο φιλτράρισμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

 

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 21-04-12, 18:28
Όνομα: ΚΩΣΤΑΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 22-04-2010
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Μηνύματα: 114
Προεπιλογή Αυτόματο φιλτράρισμα

Kαλή σπέρα και Χριστός Ανέστη
είμαι υποχρεωμένος για τη συμβολή του forum σας σε όποιες απορίες έχω τόσο με τα παραδείγματα όσο και για τις προσωπικές απαντήσεις που έλαβα.
Τώρα όμως έχω μια απορία και δεν ξέρω εάν γίνεται
Eχω μια δευτερεύουσα forma που τα παιδιά της περνούν τιμές από ερώτημα και είναι συνδεδεμένη με τη κύριος forma. κατατάσσει εγγραφές ανά ημερομηνία αρχίζει όμως από την πρώτη ημερομηνία μπορεί να αρχίζει να φιλτράρεται από την τρέχουσα ημερομηνία και μετά,με τη φόρτωση. Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 21-04-12 στις 20:02.
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 21-04-12, 20:08
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 28-12-2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.062
Προεπιλογή

Καλησπέρα

Ανέβασες στο Forum -σε κοινή θέα- βάση με τόσα τηλέφωνα; ΠΑΝΤΑ φροντίζουμε τα στοιχεία των πινάκων να είναι εντελώς υποθετικά.

Για το θέμα σου: Αντί η δευτερεύουσα φόρμα σου να παίρνει τιμές άμεσα από τον πίνακα, φτιάξε ενα ερώτημα στο οποίο να εμφανίζει μόνο τις εγγραφές για τις οποίες η ημερομηνία να είναι μεγαλύτερη από την τρέχουσα.

Αυτά φίλτατε...

Με εκτίμηση
Νίκος Δ.
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 21-04-12, 21:42
Όνομα: ΚΩΣΤΑΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 22-04-2010
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Μηνύματα: 114
Προεπιλογή

φιλε Νίκο είναι εικονικά τηλεφωνα και στοιχεια
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 22-04-12, 07:56
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 28-12-2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.062
Προεπιλογή

Καλημέρα

Οπότε ανέβασε ξανά τη βάση σου! Δεν ήταν εύκολο να πιστέψω ότι μερικές χιλιάδες record είχαν εικονικά στοιχεία...
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 22-04-12, 08:19
Όνομα: ΚΩΣΤΑΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 22-04-2010
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Μηνύματα: 114
Προεπιλογή

Στον πινακα αυτό κάνω τον προγραμματισμό όλου του έτους
τον χρησιμοποιώ για την κοπέλα στο τηλέφωνο για να μπορεί να μου κλείνει ραντεβού ανά τομέα περιοχής.
η δευτερύουσα forma προέρχεται από ερώτημα και τα παιδιά είναι ομαδοποιημένα . Δεν κατάλαβα στο ερώτημα αυτό θα βάλω κριτήριο η στη δευτερύουσα forma φίλτρο με thfortosh vst να μου δείχνει της ημερομηνίες από την σημερινή ημερομηνία και μετά . (το πινακα τον έχω ως χάρτη ημερολογίου και δεν είναι δεσμευτικός)όμως είμαι "αχαριος" στη access και δε γνωρίζω τη συνάρτηση μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ( όλη τη βάση την έχω φτιάξει αποκλειστικά από παραδείγματα το forum είμαι μόλις τελειόφοιτος τρίτης γυμνασίου) και συνεχίζω με νυχτερινό 51 χρονων αφορμή είναι το forum σας ) Ευχαριστώ παρα πολύ
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 22-04-12, 08:48
Όνομα: ΚΩΣΤΑΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 22-04-2010
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Μηνύματα: 114
Προεπιλογή

Συγγνώμη . Ξανά ανεβάζω τη βάση μου τα τηλεφωνα ηταν αντιγραφή από πινακα excel και δεν αντιστοιχούν σε κανένα άνομα από αυτά (τώρα διέγραψα παρα πολλά από αυτά) ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip test.zip (151,4 KB, 47 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 22-04-12, 10:09
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 28-12-2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.062
Προεπιλογή

Κώστα,

  • πίνακας Progr σε περιβάλλον σχεδίασης - πεδίο [ΗΜΕΡ] διέγραψε την μορφή της ημερομηνίας και κλείσε τον πίνακα, αποθηκεύοντας τις αλλαγές.
  • ερώτημα "Ερωτημα11" σε περιβάλλον σχεδίασης - στην πρώτη στήλη του πεδίου [ΗΜΕΡ] και στη γραμμή κριτήρια γράψε: >date() - Αποθήκευση.
Δοκίμασε και τα ξαναλέμε...

Νίκος Δ.
Απάντηση με παράθεση
  #8  
Παλιά 22-04-12, 10:32
Όνομα: ΚΩΣΤΑΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 22-04-2010
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Μηνύματα: 114
Προεπιλογή

Νίκο ένα μεγάλο ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] αυτόματο άρθροισμα rmaria Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 13-03-15 17:08
Πρόβλημα με αυτόματο formatting σε φόρμες γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 24-11-14 09:23
Αυτόματο άθροισμα KAKISDF Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 26-08-14 15:29
[VBA] Αυτόματο μήνυμα anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 23-04-12 13:21
ΑΥΤΟΜΑΤΟ BACKUP leopet Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 07-12-10 19:27


Η ώρα είναι 18:43.