| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας.Θα ήθελα αν γίνεται μέσω μιας φόρμας να πατάω επάνω σε μία γραμμή (κλικ)και η συγκεκριμένη γραμμή να καταχωρείται σε μια άλλη φόρμα. Βρήκα ένα παράδειγμα στο φόρουμ αλλά όμως η γραμμή απλά καταγράφεται ξανα στο τέλος της ίδιας φόρμας.εγώ θέλω αυτό να γίνεται σε άλλη φόρμα. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους. Δημήτρη για δες το συνημμένο. Πατάς Διπλό κλικ στο ProductName Νομίζω σου κάνει. |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά αυτό ακριβώς ήθελα.Ευχαριστώ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Πως μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα που θα επιλέγω από μια στήλη σε μια άλλη | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 09-03-12 17:08 |
| Άνοιγμα μιας φόρμας από μια άλλη φόρμα και ταυτόχρονη εισαγωγή κάποιων πεδίων | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 19-03-11 09:05 |
| Αντιγραφή πεδίου υποφόρμας σε κύρια φόρμα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-10 21:03 |
| [ Φόρμες ] Πεδίο απο άλλη φόρμα / πίνακα | crc | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-01-10 20:12 |
| [Συναρτήσεις] 3 στήλες, η μία κάτω από την άλλη | Antony | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-01-10 11:05 |
Η ώρα είναι 09:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο