Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 29-11-19, 08:36
caudillo Ο χρήστης caudillo δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 16-03-2015
Μηνύματα: 152
Προεπιλογή

Τάσο την καλημέρα μου και σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου και τον χρόνο που διέθεσες.
Η λύση που προτείνεις με την επιλογή φύλλων και το τράβηγμά τους για αντιγραφή είναι πολύ βολική. Όσον αφορά το συνημμένο αρχείο σου, θέλω λίγο χρόνο να το μελετήσω για να καταλάβω πώς λειτουργούν οι συναρτήσεις που έχεις βάλει.
Σου ανεβάζω ένα αρχείο όπως αυτό που πρέπει να δουλέψω για να δεις τι ακριβώς θέλω. Το φύλλο ΠΛΗΡΟΦ. έχει κάποια στοιχεία που χρησιμοποιούνται στο φύλλο ΜΑΘΗΜΑ. Τώρα, στο φύλλο ΜΑΘΗΜΑ, αφού επιλέξω τιμές στα κελιά D14, D15, D16, D17, D18 θέλω η τιμή του D16 να γίνεται και όνομα του φύλλου εργασίας (με συνάρτηση; με κώδικα; δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; όλα αυτά απορίες μου).
Και μια που σε βρήκα φιλότιμο και βολικό, να ρωτήσω και το εξής: αφού ετοιμάσω όλα τα αρχεία, αυτά θα ενημερωθούν από όλους τους συναδέλφους ανάλογα με το μάθημά τους τρεις φορές τον χρόνο (σε κάθε τετράμηνο και στα γραπτά). Αντίστοιχα εγώ πρέπει στο πρώτο τετράμηνο να έχω κλειδωμένη την περιοχή G22-K46, στο δεύτερο τετράμηνο τις περιοχές F22-G46 και I22-K46 και στα γραπτά τις περιοχές F22-I46 και K22-K46.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτή η δουλειά πιο αυτόματα για κέρδος χρόνου κι όχι για κάθε φύλλο να επιλέγω τις περιοχές, να πηγαίνω στην καρτέλα Αναθεώρηση - Προστασία φύλλου κ.λ.π. Για περίπου 290 φύλλα εργασίας που είναι σύνολο καταλαβαίνεις τον χρόνο που τρως για να το καταφέρεις.
Συγγνώμη αν σε κούρασα. Αν όμως καταφέρεις να πετύχουμε κάτι από όλα όσα ζητάω, να ξέρεις θα είσαι ο νέος μου υπερήρωας!!!
Ευχαριστώ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.xlsx (25,0 KB, 19 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση