07-03-10, 21:27
|
| Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 05-02-2010 Περιοχή: Αθήνα-Γαλάτσι
| |
Κοινοποίηση και "τίκ"(√).
Παιδιά καλησπέρα, συναφή με τα παραπάνω επιτρέψτε μου να περιγράψω ένα ζήτημα, σε περίπτωση που υπάρχει απάντηση-λύση από το word.
Φτιάχνω ένα έγγραφο word το οποίο στο τέλος του έχει έναν αριθμό κοινοποιήσεων (πχ. Κοινοποίηση προς: Άλφα, Βήτα, Γάμα, Δέλτα και Έψιλον παραλήπτη). Όσος ο αριθμός κοινοποιήσεων τόσος και ο αριθμός εκτυπώσεων. (πχ. Μία εκτύπωση εγγράφου που θα αποστέλλεται στον «άλφα», μια άλλη για τον «βήτα» κ.ο.κ.). Για να είναι σαφής ποιος ο παραλήπτης της κοινοποίησης δίπλα από το όνομα του βάζω ένα τικ (με στυλό) (πχ. Έντυπο πρώτο: [βάζω τικ (√) στην Κοινοποίηση: Άλφα √. Έντυπο δεύτερο: [βάζω τικ (√) στην Κοινοποίηση: Βήτα √» κ.οκ.).
Το ερώτημα είναι εάν για τις 5 κοινοποιήσεις που έχω (Άλφα, Βήτα, Γάμα, Δέλτα και Έψιλον) μπορώ να έχω αυτόματο τικ (√) μπροστά από την Κάθε μια κοινοποίηση ξεχωριστά και την αντίστοιχη εκτύπωση.
Με άλλα λόγια να δώσω εντολή για 5 εκτυπώσεις και αυτές να βγουν με τις 5 διαφορετικές κοινοποιήσεις «τικαρισμένες» (√).
Δεν έχω ιδέα εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, αλλά εάν υπάρχει θα είναι μεγαλειώδες.
Ευχαριστώ πολύ
Πάνος.
|