04-03-10, 23:46
|
| Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 05-02-2010 Περιοχή: Αθήνα-Γαλάτσι
| |
Παιδιά καλησπέρα,
Τις τελευταίες μέρες κάνω μία προσπάθεια για συγχώνευση αλληλογραφίας, στηριζόμενος ως προς το πλείστον στην δουλειά του Τάσου "koska", την οποία την έχω προσαρμόσει στις ανάγκες μου. Ωστόσο, αντιμέτωπίζω δύο προβλήματα σοβαρά, και θα ήθελα εάν έχετε καμία ιδέα σχετικά, προς βοήθειά μου.
α. το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η συγχώνευση δεν είναι σταθερή, δεν δουλεύει απρόσκοπτα. Να φανταστείται μία μέρα μπορεί να δουλεύει ενώ την άλλη το word "κοκαλώνει" και δεν ενημερώνεται από το excell (στο excell έχω τη βάση με τα στοιχεία προς συγχώνευση), έτσι είμαι αναγκασμένος να χτίζω ξανά και ξανά την συγχώνευση. Δεν ξέρω μήπως έχω πειράξει κάτι καθώς προσπαθώντας να λύσω το ζήτημα με την "μεταφορά" ημερομηνίας, όπως παρουσιάζεται παραπάνω,
και εδώ πάω στο β) πρόβλημα. Έχω κάνει αυτό που προτείνει ο Τάσος (επιλέγοντας στο βήμα 2 το ecxell μέσω DDE, αλλά δεν δουλεύει.
Για να είμαι ειλικρινής όταν κάνω διάφορες δοκιμές με μια απλή συγγώνευση δουλεύει απρόσκοπτα, για αυτό σκέφτομαι μήπως κάτι πάει στραβά με την "κατασκευή" την δική μου.
Εάν έχετε καμία ιδέα, εάν κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει τέτοιο ζήτημα, θα ήθελα πολύ να γνωρίζω.
έχω κάνει μία υπέροχη δουλειά πάνω στο koska (Ο Τάσος να είναι καλά) που είναι κρίμα να μην μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα στο world μέσω συγχώνευης.
Ευχαριστώ πολύ
Πάνος
|